Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizi oyuncularından hayranlara yeni yıl mesajı!

Mahkum dizi oyuncularından hayranlara yeni yıl mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin büyük ilgi gören Mahkum dizisinin başrol oyuncuları yeni yıl mesajları ile dikkatleri çekti.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizi ilk 4 bölümü ile büyük ilgi çekti. Muhtemelen 1 hafta yılbaşı arası verecek olan dizinin yeni bölümünün 13 Ocak’ta ekranda olması bekleniyor.

Dizinin oyuncuları da sette çekilen video ile hayranlara yeni yıl dileklerinde bulundu. Onur Tuna, “Yeni yılda hepimize mutluluk ve huzur diliyorum. 2021’deki kötü anıları geride bırakalım, 2022’de yepyeni bir sayfa açalım” diye konuştu.

Mahkum dizisinde hem Barış hem de Savaş isimli ikiz kardeşi canlandıran İsmail Hacıoğlu, muhteşem performansıyla dikkatleri çekiyor. Sosyal medyada ve eleştirmenlerin de büyük beğenisini kazanan oyuncu, yeni yıl için huzur, sağlık ve mutluluk diledi.

Seray Kaya ise mesajında şöyle konuştu: “Sevdikleriniz ile bir arada olduğunuz, hiç ayrılmadığınız, şahane bir yıl diliyorum. Herkesin yeni yılı kutlu olsun.”

Melike İpek Yalova ise 2022 yılının herkese mutluluk ve sağlık getirmesini diledi. Hayal Köseoğlu ise “Yeni yıl umarım size sağlık, mutluluk, başarı, aşk, bolluk, bereket ne kadar iyi şey varsa getirir” dedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

FOX (@foxturkiye)’in paylaştığı bir gönderi