Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde Onur Tuna’ya sert eleştirilerin altında İsmail Hacıoğlu yatıyor!

Mahkum dizisinde Onur Tuna’ya sert eleştirilerin altında İsmail Hacıoğlu yatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Tuna hayranları Mahkum dizisi için savunmaya geçti! Mucize Doktor isimli dizideki Ferman karakterinin ardından Onur Tuna, yeniden ekranlara Mahkum dizisinde Savcı Fırat Bulut karakteri ile dönüş yaptı. Ünlü oyuncunun rol yeteneğine yönelik eleştiriler de ilk 4 bölümde birbiri ardına geldi.

Hem dizi hayranları hem de bazı eleştirmenler Onur Tuna’nın yeterince iyi olmadığını, kendini fazlası ile sıkarak oynadığını, bağırıp çağırma ile duyguyu izleyiciye geçirmenin de aynı şeyler olmadığı yönünde eleştirilerde bulundu.

Onur Tuna, Mahkum dizisiyle birlikte hayranları tarafından çok beğenilse de eleştiriler de hiç durmadı. İsmail Hacıoğlu ise birbirine zıt iki farklı karakteri canlandırırken sergilediği ustalıkla da övgülerle karşılandı. Bu durum sosyal medyada izleyicilerin Onur Tuna’yı savunmak zorunda kalmasına da neden olmuşa benziyor.

Mahkum dizisinde Onur Tuna'ya sert eleştirilerin altında İsmail Hacıoğlu yatıyor! 8

Dizi hayranları Onur Tuna’nın iyi bir iş çıkardığını belirtmek için sık sık övgü dolu yorumlarda bulunuyor. İlk dört bölümün ardından diziye yılbaşı arası verildi. Beşinci bölümün 13 Ocak’ta ekrana gelmesi bekleniyor.

Yayınlanan beşinci bölüm fragmanına gelen yorumlarda Onur Tuna’ya dikkat çeken izleyiciler var. Bir dizi hayranı, “Onur Tuna bu sefer çok güzel döktürdü. Lütfen verilen değere sahip çılakım. İsmail ve Onur doğru seçim” diye bir yorumda bulundu.

Birçok kişinin de bu yorumu desteklediği görülüyor. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasına katılan Mahkum’da her şey yolunda gidiyor. Ancak Onur Tuna’da beklentiler daha yüksek ve oyuncunun henüz rolüne tam olarak adapte olamadığı da ilk 4 bölümde kendini gösterdi.

Her hafta daha iyi bir Onur Tuna görsek bile, yine de İsmail Hacıoğlu ile aralarında oyunculuk noktasında bir fark kendini gösteriyor. İzleyiciler aslında İsmail Hacıoğlu’nun ne kadar iyi olduğunu görünce Onur Tuna konusunda eleştirilerini daha yüksek bir sesle ifade ediyor.

Mahkum dizisinde Onur Tuna'ya sert eleştirilerin altında İsmail Hacıoğlu yatıyor! 9

İsmail Hacıoğlu’nun Mahkum dizisinin bile önüne geçen muhteşem oyunculuk yeteneği, aslında Onur Tuna’ya gelen eleştirileri de artırıyor…

Dizinin hikayesi ve kurgusu da gayet başarılı. Mahkum, 2022 yılında yine yüksek bir izleyici kitlesini kendisine hayran bırakacaktır. Onur Tuna’nın da Savcı Fırat Bulut karakterini tam olarak özümsemesiyle birlikte dizinin daha da fazla kişiye ulaşma şansı var.

Milliyet’ten Sina Koloğlu, şu yorumuyla Onur Tuna’yı bir hayli sert eleştirmişti:

“Kendini aklamaya çalışan bir mahkum savcımız var. Sahneleri izleyeni etkileyemiyor. Sinir krizi geçirmenin bizde oyunculuk göstergesi olduğu zannedilir. Ben bunu bir grupta ritm tutmayan, solo çalacağı zamanı bekleyen gitaristlere benzetirim. İyi bağırdı, iyi ağladı karşılığı, oyunculuk yetmez. Savcı Fırat şimdilik inandırıcı gelmiyor. Daha erken diyelim.”