Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi reytingleri patlattı belki ama şimdi de bir başka sorun ortaya çıktı!

Mahkum dizisi reytingleri patlattı belki ama şimdi de bir başka sorun ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV adına bu sezon en iyi açılışı yapan yeni dizi olarak Mahkum’u gösterebiliriz. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de iyi başlamıştı ama reyting oranlarında ilk bölüm itibari ile Mahkum daha iyi sonuçlar elde etti. AB ve ABC1 kategorilerinde Destan dizisini bile geçen bir Mahkum performansı görmek hem şaşırtıcı hem de büyük başarıydı.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu gibi iki önemli oyuncunun başrolde buluştuğu dizide, kadın oyuncular olarak da Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nu görüyoruz. İlk bölümü 14 Aralık Salı akşamı yayınlanmış olsa da dizinin asıl yayın günü perşembe olarak belirlendi.

16 Aralık Perşembe akşamı ikinci bölümü yayınlanacak olan Mahkum dizisinin çok iyi reytingler almasından sonra kafaları karıştıran bir durum ortaya çıktı.

Perşembe rekabetinde Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar dizilerinin sadık bir izleyici kitlesi var. Şayet Mahkum salı akşamları elde ettiği oranları perşembeleri yakalayamaz ise bu Fox TV adına büyük bir sıkıntı anlamına gelecektir.

Mahkum dizisi reytingleri patlattı belki ama şimdi de bir başka sorun ortaya çıktı! 7

Salı başlayan ve reytinglerde çok iyi çıkış yapan bir dizi, perşembe günleri aynı izleyiciyi ekranda bulamaz ise bu sefer gün değişikliği konusu gündeme gelecektir.

Mahkum dizisinin ilerde Evlilik Hakkında Her Şey’in yerine Salı akşamları yayınlanması düşünülebilir ama bu da çok mantıklı olmaz. Çünkü Evlilik Hakkında Her Şey hem izleyicisini buldu hem de çok beğenildi ve yoluna güzel şekilde devam ediyor.

Fox TV’nin perşembe günü elde edilecek reytinglere bakarak dizinin gününü başka bir güne kaydırma ihtimali ortaya çıkabilir.

Tabii ki Mahkum dizisinin perşembe rekabetinde çok iyi sonuçlar alması durumunda bu diğer tüm yapımların dengesini öyle bir bozar ki, her şey yeni baştan hesap edilmeye başlanır.

Dizinin 16 Aralık perşembe akşamı yayınlanacak olan 2. bölümü yine çok heyecanlı olacak. Bakalım reytingler nasıl gelecek? İzleyip, sizlere aktarmaya devam edeceğiz.