Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Destan dizisiyle ilgili korkusu gerçek çıktı!

atv’nin Destan dizisiyle ilgili korkusu gerçek çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında ilk 4 bölümü yayınlanan Destan dizisi çok iyi bir proje olmasına rağmen, bir süredir atv tarafında bir tedirginlik gözleniyordu. Dizinin fragmanlarının atv dizilerinin sosyal medya hesaplarından bile paylaşılması, daha büyük etki yaratmak amacıyla uygulanan bir taktikti.

Ancak böyle bir taktiği atv’nin yapmasının altında Destan dizisinin reytinglerinden çok memnun olmadığı algısı da oluştu… Dizi çok iyi başlamış olsa da ve yurt dışında yoğun bir ilgi görse de hala belirli bir sınırı geçemedi. Tüm kişiler kategorisinde çift haneli oranlar elde etmesi beklenen dizinin iyi oranlar alsa bile henüz daha iyi bir noktaya çıkamadığını da gözlemiyoruz.

Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi için binlerce kişi çalıştı. 30 dönümlük bir arazide müthiş bir ortam oluşturuldu. Sekizinci yüzyıla uygun kıyafetler, dekorlar, aksesuarlar derken Bozdağ Film elinden gelen her şeyi bu dizi için ortaya döktü.

atv'nin Destan dizisiyle ilgili korkusu gerçek çıktı! 7

Ancak Destan’ın üçüncü bölümünde atv’nin reyting korkusu net bir şekilde ortaya çıktı. Mahkum isimli Fox TV dizisinin de ilk bölümünün yayınlanmasının etkisiyle Destan’ın AB ve ABC1 grubunda dördüncü sıraya gerilediğini görüyoruz.

Dizi özellikle AB’de düşük kalan reytingleri, ABC1’de ise yeterince yüksek oranlara gelememesiyle düşündürücü bir noktada.

Destan gibi çok yüksek bütçeli bir projenin özellikle AB grubu izleyicilerini çok da etkileyememiş olması da düşündürücü bir konu…

atv’nin önümüzdeki dönemde de diziyi daha geniş bir kitleye yaymak için çeşitli adımlar atmasını bekleyebilirsiniz. Reytingler noktasında çok da memnun olmadıkları biliniyor.