Ana sayfa Dizi Arşivi Maral En Güzel Hikayem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Maral En Güzel Hikayem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Maral: En Güzel Hikayem, Med Yapım imzalı, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı, senaryosu Gökhan Horzum, Korean Derinsu, Caner Yalçın, Hazar Kozice ve Serpe Yener tarafından kaleme alınan dram ve aşk türünde ki Türk televizyon dizisidir.

Büyük bir iddia ile yayın hayatına başlayan dizi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahipti. Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Ceyda Düvenci, Murat Aygen, Can Nergis, Reha Özcan gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi, ne yazık ki beklenen ilgiyi görmedi ve ekran ömrü kısa oldu. Dizinin 17. bölümüyle final yapmasına hayranları çok üzülmüştü.

Maral En Güzel Hikayem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: TV 8
Yapımcı: Med Yapım
Türü: Dram- Aşk
Yayın Tarihi: 5 Mart 2015-4 Kasım 2015
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Cem Tuncer- ENC Müzik
Başrol: Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Ceyda Düvenci, Murat Aygen, Can Nergis, Reha Özcan.
Oyuncular: Gümeç Alpay Aslan, Cankat Aydos, Bedir Bedir, Elvan Boran, Canan Atalay, Olgu Baran Kubilay, Merve Bulut, İrem Gündüz, Eşref Seyitoğlu, İpek Bilgin, Bige Önal, Rıza Akın, Ahmet Olgun Sümear, Türkü Turan, Fırat Altunmeşe, İnci Şen, Defne Halman, Serhat Yiğit, Defne Şener , Tuğrul Cerrahoğlu, Leyla Kırşan, Elif Nisa Öztürk, Erdoğan Tutkun.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/maraltv8de
Instagram: https://www.instagram.com/maralenguzelhikayem/
Facebook: https://www.facebook.com/MaralEnGuzelHikayem/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCr1K19udu_-xh3JzwBiiAxg
Resmi internet sayfası: https://www.tv8.com.tr/maral-en-guzel-hikayem/maral-en-guzel-hikayem-1bolum-05032015-3724-video.htm

TÜM HABERLER:

Maral: En Güzel Hikayem dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Maral En Güzel Hikayem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

GENEL İZLENİM:

Maral: En Güzel Hikayem dizisi, iddialı oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesi ile 2015 yılında TV 8 tarafından büyük umutlarla ekrana taşındı. Ancak dizi beklenen reyting oranlarını alamayınca erken final kararı ile17 bölüm yayınlanarak bitirildi.

HİKAYESİ:

Hayallerinin peşinden giden sıra dışı bir kızla, geçmişinin peşinden giden deli dolu bir genç adamın hikayesi bu. Dokunduğu her şeyi güzelleştiren, yaşam sevinciyle dolu, derin bir nefes gibi bir kızdı Maral. İleride bir gün yöneticisi olma hayalleri kurduğu çok katlı mağazanın pastanesinde garson olarak çalışmaya başladı. Ve başladığı ilk gün aşık oldu Sarp’a. Pastanenin serseri ruhlu çikolata şefine.

Ele avuca sığmaz, şeytan tüylü, on parmağında on marifet, başına buyruk bir adamdı Sarp. O da Maral’dan etkileniyordu. Kimbilir belki de aradıkları, birbirleriydi hayatta. Hiçbir zaman bilemediler. Çünkü bir mucize oldu. Ve Maral, bir süreliğine mağazanın başına geçti.

Şimdi Maral’la Sarp arasında uzun, aşılmaz koridorlar var. Maral bu rengarenk, ışıltılı hayaller mağazasında Sarp’a ulaşmaya çalışırken, bir yandan da bin bir zorlukla mağazayı yönetmeye çalışıyor. Mağazanın ürkütücü sahibi Halis Bey, kararlı ve tehlikeli eşi Deniz, kreatif direktör Benan ve diğerleri… Maral’ın aşması gereken engeller o kadar fazla ki.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Hazal Kaya (Maral Erdem)

Aras Bulut İynemli (Sarp Altan )

Ceyda Düvenci (Deniz Feyman )

Murat Aygen (Hakan)

Can Nergis (Yiğit)

Reha Özcan (Halis Feyman)

Gümeç Alpay Aslan (Aslı)

Cankat Aydos (Tahsin)

Bedir Bedir (David)

Elvan Boran (Nilüfer

Canan Atalay (Ece)

Olgu Baran Kubilay

Merve Bulut (Hamiyet)

İrem Gündüz

Eşref Seyitoğlu

İpek Bilgin (Canan)

Bige Önal (Alara Görkem)

Rıza Akın (Muhsin)

Ahmet Olgun Sümear (Benan )

Türkü Turan (Arya Ferman)

Fırat Altunmeşe (Oytun Feyman)

İnci Şen (Ayten)

Defne Halman (İnci Peker)

Serhat Yiğit (Yaman)

Defne Şener (Mine)

Tuğrul Cerrahoğlu (Tufan)

Leyla Kırşan (Maral)

Elif Nisa Öztürk (Arya)

Erdoğan Tutkun   (Hasan )

Maral En Güzel Hikayem Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Maral: En Güzel Hikayem dizisinin çekimleri İstanbul’da yapıldı. Dizi ağırlıklı olarak Galata ve Nişantaşı semtlerinde çekildi.

JENERİK:

Maral: En Güzel Hikayem dizisinin müzikleri Cem Tuncer’e ait. Dizinin Nilipek ve Derhan Arabacı tarafından seslendirilen şarkısı da izleyici tarafından çok sevildi.

Maral: En Güzel Hikayem Dizi Müziği

FRAGMANLAR:

Maral: En Güzel Hikayem dizisinden ilk fragman TV 8’in ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2015 yılının Ocak ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Maral: En Güzel Hikayem dizisi 5 Mart 2015 tarihinde TV 8 ekranlarında izleyici ile buluştu. 2 sezon süren dizi, istenilen reytingi alamayınca erken final yaptı. Dizi, 4 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan 17. bölümü ile ekranlara veda etti.

Maral: En Güzel Hikayem dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Maral: En Güzel Hikayem dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Maral ve Sarp’ın Büyük Aşkı

Klip

KAMERA ARKASI:

Çekimleri İstanbul’da yapılan dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı.

13. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

11. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

UNUTULMAZ SAHNELER

Maral: En Güzel Hikayem dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin diğer sahneleri Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ bölümünden izlenebilir.

Tüm Sahneler:

Maral Luna’dan Kovuldu!

Kirli Eller Sarp’ın Peşini Bırakmıyor

Sarp, Maral’a Kalbini Açtı

Sarp ve Maral Arasındaki İpler Kopuyor

Sarp’ın Kıskançlık Krizi

Sarp Kendini Affettirdi

Maral’dan Yenilik Harekatı