Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi final mi, sezon finali mi yapacak? Yanıt bu ayrıntıda gizli!

Maraşlı dizisi final mi, sezon finali mi yapacak? Yanıt bu ayrıntıda gizli!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 19. bölümüyle izleyiciye yine ters köşeler yaptıran Maraşlı dizisiyle ilgili olarak herkesin merak ettiği soru hala havada asılı duruyor! atv ekranlarında Pazartesi akşamlarına yayınlanan dizinin Mayıs sonuna doğru ilerlerken hala akıbetiyle ilgili bir netlik yok!

Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi, hikayede birbirlerine çok yakıştırılmaktalar. İkilinin etrafında dönen hikayede geçtiğimiz hafta izleyiciye şaşırtan gelişmeler olmuş ve İlhan ile Aziz, Savaş tarafından öldürülmüştü.

Necati ise yıllarca kötülük yaptığı Aziz ve ailesinin aslında gerçek ailesi olduğunu öğrenince şoka girmiş, kardeşi ve babasının ölümünden kendisini sorumlu tutarak intihara kalkışmıştı.

Necati’nin de öldüğü sanılıyordu ama yeni bölümde ölmediği, kurtulduğu ve bir şekilde aklını kaçırarak hastaneye yatırıldığı ortaya çıktı.

Bu arada Maraşlı hapiste tanıştığı adamın ve avukat kızının yardımıyla içerden çıkarken, isminin de Celal Kün değil, Mehmet İnce olduğu anlaşıldı.

Kızını görmek için gittiği eski eşi Hilal’in ona ‘Mehmet’ diye seslenmesi ve sonrasındaki konuşmaları, Maraşlı lakabı, Celal Kün hikayesinin tamamen görev için olduğu anlaşıldı. Kızı Zeliş sonunda konuşmaya başlamış ve babasına ilk sorusu da neden şiveli konuştuğu olmuştu. Bu sözlerle birlikte Celal Kün’ün de hikayesinin artık bittiği anlaşıldı.

Fakat Mehmet İnce, hala Necati’yi bu noktaya getiren olayların arkasında başka kişilerin olduğunu söyleyerek araştırmalarına devam etme kararı aldı. Mahur ise halasının ve Savcı’nın kendisinden saklamasına karşılık Maraşlı’nın içerden çıktığını öğrendi.

Dizi şimdi bambaşka isimlerle bambaşka bir yere doğru ilerliyor. Hikayeye yeni yeni kişiler girdi. Yeni gelen bu 5 isimle birlikte Maraşlı’nın başlangıçtaki akışı da değişti. Ancak hala dizinin final mi, sezon finali mi yapacağı sorusu yanıtını bulamıyor.

Maraşlı dizisi final mi, sezon finali mi yapacak? Yanıt bu ayrıntıda gizli! 8

Tims B Productions yapımı olan diziye yeni isimlerin katılması, yeni sezonda da devam edeceği algısını yaratsa da henüz bir netlik yok. Maraşlı’nın kadrosuna katılan isimler ise Hakan Boyav, Serhat Parıl, Burcu Karakaya, Güneş Hayat ve Engin Yüksel oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Maraşlı ile ilgili olarak atv’nin henüz net bir kararının olmadığını ortaya koyan bir kulis bilgisini paylaşmıştı. Buna göre dizinin devam edip etmeyeceği, son bölümün reytinglerine göre karar verileceği belirtilmekteydi. O son bölüm ne zaman henüz bu konuyla ilgili net bir bilgi de yok.

Fakat kanalın sezon sonu olarak yayınlayacağı son bölümde gelen reytinglerin, dizinin kaderini belirlemesi kararı, izleyiciyi de gittikçe geren bir sürece götürüyor! Diziye devam edip etmeme konusunda izleyenleri de sürüncemede bırakmakta! Bakalım önümüzdeki günlerde Maraşlı ile ilgili nasıl bir karar alınacak? İzleyip göreceğiz…

Maraşlı dizisi final mi, sezon finali mi yapacak? Yanıt bu ayrıntıda gizli! 9

Bu arada diziye sosyal medyadan verilen destek de giderek artmakta. Son olarak dün akşam ekrana gelen bölüm, ölçümleme servisleri tarafından da ilk sırada yer aldığına işaret ediyor. Rakiplerini geride bırakarak sosyal medyanın zirvesine yerleşti Maraşlı.

Reytinglerde ise durum biraz daha farklı. Maraşlıdün akşam totalde ortalama bir reyting ile beşinci sırada yer aldı. AB ve ABC1 gruplarında ise reytinglerin bir hayli düştüğü gözlemlenmekte.

Maraşlı dizisinin AB’de 6. ve ABC1’de 8. sırada olması da dikkat çekiyor. Atv dizisi sıralama olarak fena bir konumda bulunmasa da reytingler noktasında çok da tatmin edici görünmüyor. Fakat atv’nin reytingleri düşük Akıncı dizisini devam ettirme kararı, benzer reytinglerdeki Hercai’yi 3. sezona taşımış olmasını da kenara not etmek gerek! Bu durum Maraşlı’nın da 2. sezonu görme ihtimalini arttırıyor…