Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi gümbür gümbür gidiyor; Çukur’u geçti, Yasak Elma kıl payı kurtuldu!

Maraşlı dizisi gümbür gümbür gidiyor; Çukur’u geçti, Yasak Elma kıl payı kurtuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv’nin yeni dizisi Maraşlı dün akşam 6. bölümü ile ekrandaki yerini aldı. Burak Deniz ile Alina Boz ikilisini başrolde buluşturan dizinin hikayesi çok sevildi. Konsepti, çekimleri, müzikleri ve oyunculuk performansları derken Maraşlı gerçekten pazartesi akşamları çok iyi noktalara geleceğinin işaretlerini vermeyi sürdürüyor.

Dün akşam reyting sonuçlarına bakıldığında Uyanış Büyük Selçuklu, her zaman olduğu gibi tüm kategorilerde çok iyi reytingler alarak birincilikleri topladı. 10-11 arası oranlar elde eden yapımın güçlü gidişatına diğer rakipler yetişemiyor…

15 Şubat akşamı Fox TV’nin Yasak Elma dizisinin yaptığı atak dikkat çekti. Geçen haftaya göre iyi bir yükseliş sergileyen Yasak Elma, totalde üçüncü olurken, AB ve ABC1 gruplarını ise ikincilikle tamamladı. Bu çok önemli bir başarı olarak dikkatleri çekiyor.

Maraşlı dizisi ise totalde Yasak Elma’nın adeta ensesinde. Çukur’u çok küçük oranla geçen Maraşlı, Yasak Elma’ya da çok yaklaştı ama günü 4. sırada bitirebildi… Çukur ise bu kategoride 5.durumda bulunuyor…

AB grubunda ise Maraşlı, Çukur’u geçmeyi başararak önemli bir adım attı ve günü 4. olarak tamamladı.ABC1 grubunda ise Çukur’un üstünlüğü gözüküyor. Çukur, günü 4. tamamladı, Maraşlı ise 5.sırada yerini aldı.

Sonuç olarak; Maraşlı dizisi dün akşam Yasak Elma atak yaptığı için bu diziye yaklaştı ama hiçbir kategoride geçemedi. Fakat Çukur dizisinin total ve AB gruplarında geride bırakmayı başardı.

Maraşlı’nın düzenli bir yükseliş grafiği var ve dün akşam da bu devam etti. Çukur benzer oranlar alırken, Yasak Elma zaman zaman atak yapabiliyor.

Ancak görünen o ki, hem Yasak Elma hem de Çukur yüksek performans sergileyemezler ise önümüzdeki haftalarda tüm kategorilerde ikinciliği Maraşlı dizisine kaptırabilirler.

İşte 15 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan yapımlar içinde ilk 10 program listesi:

Maraşlı dizisi gümbür gümbür gidiyor; Çukur'u geçti, Yasak Elma kıl payı kurtuldu! 7