Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisi hayranlarını çok sevindiren ama sonra fos çıkan iddia!

Maraşlı dizisi hayranlarını çok sevindiren ama sonra fos çıkan iddia!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem televizyon ekranında hem de dijital platformlarda dizilerle ilgili çok hızlı değişimler yaşanıyor. Maraşlı dizisiyle de ilgili sosyal medyaya yansıyan bir iddia vardı ki, hayranlar hem meraklanmış hem de gerçek olmasını çok istemişti.

Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin kadrosuna Serenay Sarıkaya’nın da katılacağı yönünde çıkan söylentiler heyecanı artırdı. Medcezir isimli diziden 6 yıl sonra Sarıkaya’nın ekrana Maraşlı ile dönebileceği ihtimali bile hayranlarını çok mutlu etti.

Dijital ekrandaki Fi dizisinin ardından yine setlerde uzun süredir yer almayan Sarıkaya, bu iddialarla ilgili en net açıklamayı yaptı. Tabii ki bu durum Maraşlı hayranlarını da üzdü.

blank

Sarıkaya, “Koşturuyorum, her şey yolunda çok şükür” diye konuştu ve muhabirlerin Maraşlı iddiasıyla ilgili sorusunu da şöyle yanıtladı: “Yok ya çıkan bütün haberler yalan.”

Görüldüğü üzere Sarıkaya, Maraşlı dizisine gelmiyor. Ancak yeni bir projesi var. Bu proje ile ilgili ise oyuncu, “Benim yapacağım işin daha zamanı var” diye konuştu.

Şahmeran isimli Netflix’te yayınlanacak yeni dizi için teklif aldığı bilinen oyuncunun sözlerinden bu projede yer alacağı hissiyatı çıktı..

Yeni dizisi için hazırlıklara başladıklarını ifade eden oyuncu, çekimlere henüz zamanın var olduğunu söyledi. Kendisinin de Mavi firması ile çekilecek olan reklam filmine odaklandığını anlatan Sarıkaya, hayatında her şeyin yolunda olduğunu da sözlerine ekledi.