Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisi yapımcıları izleyiciyi çıldırttı! Dizinin ikinci sezonundan hala ses yok!

Maraşlı dizisi yapımcıları izleyiciyi çıldırttı! Dizinin ikinci sezonundan hala ses yok!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bu sezonun en iddialı yapımlarından biri Maraşlı. ATV’de yayınlanan dizinin özellikle sosyal medyada elde ettiği başarıda başrolleri paylaşan Alina Boz ve Burak Deniz’in mükemmel uyumu büyük rol oynuyor. İzleyici Mahur ve Celal çiftini çok sevdi.

Dizi reytinglerde bir süredir ortalama gidiyor, ne çok iyi ne de çok kötü. Ancak reytinglerdeki vasat sonucu sosyal medyadaki başarısıyla telafi ediyor Maraşlı. Dizi hem dizi olarak hem de dizi çifti olarak en çok konuşulanlarda bir süredir birinci sırada yer alıyor.

Nitekim Maraşlı, en son yayınlandığı bölümüyle bir günde 250.000’den fazla paylaşım elde ederek rekor kırdı. Ekranların en çok konuşulan çifti sıralamasında da Mahur ve Celal çifti bir süredir ilk sırada yer alıyor.

Maraşlı dizisi yapımcıları izleyiciyi çıldırttı! Dizinin ikinci sezonundan hala ses yok! 7

Ancak tüm bu başarıya ve sezon sonunun yaklaşmasına rağmen ikinci sezon hakkında hala bir açıklama yapılmamasına büyük tepki gösteriyor. Maraşlı izleyicisi çıldırmak üzere çünkü yapımcılardan ikinci sezon duyurusunu dört gözle bekliyor.

İzleyiciler dizinin, elde ettiği başarıya rağmen yapımcılar tarafından ihmal edildiğini, yeterince tanıtımının yapılmadığını öne sürüyor. Birçok Maraşlı hayranı dizinin yeterince tanıtımının yapılmadığı eleştirilerinde bulunuyor. Alina Boz ile Burak Deniz ikilisinin sosyal medyada oluşturduğu rüzgarın da yeterince iyi değerlendirilemediği düşünülüyor.

Tüm bu tepkilere rağmen yapımcı şirket Tim’s Productions’ın ikinci sezonla ilgili hala bir açıklama yapmaması akla Maraşlı’nın geleceğiyle ilgili ciddi sorunların olduğunu düşündürüyor. İzleyici merakla yapım şirketinin açıklamasını bekliyor.