Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde bomba gibi bir gelişme var!

Maraşlı dizisinde bomba gibi bir gelişme var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Maraşlı dizisinde ilk 7 bölümün büyük başarısının ardından 8. yeni bölüm de merakla bekleniyor. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin müthiş uyumu ve güçlü performansları sonrasında dizinin hikayesine olan yüksek ilgi de izleyicileri ekran başına topluyor.

Maraşlı dizisinin 1 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 8. bölümünde çok önemli gelişmeler yaşanacak. “Ömer’i baban öldürdü kızım” şeklinde annesinin bıraktığı videoyu izleyen Mahur ve ev halkı şoke oluyor. En ciddi tepkiyi ise Necati veriyor. Necati, önceki fragmanda babasına “Senin için katil oldum” diye konuşmuştu. Ömer’i yoksa Necati mi öldürdü? İşte bu sorunun yanıtı da yeni bölümde ortaya çıkabilir.

Mahur, duydukları üzerine büyük şok geçirirken artık ülkeden ayrılıp New York’a yerleşecek. Maraşlı ise bunu öğrenince havalimanına giderek onu geri döndürmek adına elindeki tek kozu uygulayacak. İlhan bey, “Sana ihtiyacım kalmadı, benden de ailemden de uzak dur” diyerek Maraşlı’yı artık göndermek istiyor. Ancak Maraşlı’nın işi bitmedi. Uçağa binmek üzere olan Mahur’u durduran Maraşlı, son kozunu aşk ile oynuyor.

“Bana bir sırrını söyler misin?” diyen Mahur’a Maraşlı “Sana aşık oldum” diyerek yanıtlıyor. Mahur da Maraşlı’ya olan duygularını dudaklarından öperek gösteriyor. Mahur ve Maraşlı’nın öpüşmesi yeni bir dönemin de başlangıcı olacak.

Bakalım Mahur, Maraşlı hakkındaki gerçekleri öğrenmeye başlayınca bu ilişki nereye gidecek? İşte 1 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Maraşlı dizisinin 8. bölümünden 2. fragman:

Maraşlı 8. bölümde yaşanacaklarla ilgili diğer detaylar ise şöyle: Savaş, yüzünde derin yanıklar ile hastaneye kaldırılır. Çok bitkin ve hasta olan Savaş sinir krizi geçirir. Uyandığında verdiği ilk emir “Maraşlı’yı bulun” olur. Savaş, Maraşlı’dan intikamını nasıl alacak?

Hilal ve Kemal tarafından sorguya alınan ve duygularına yenik düşmemesi konusunda uyarı alan Maraşlı, planında değişiklik yapacak mı? Babasının yüzüne bakmayan Zeliş, Mahur’a çok yakın davranır. Mahur, Maraşlı’ya ne kadar samimi davransa da Maraşlı ondan uzak durur. Zeliş’in taburcu olmasıyla Mahur, Maraşlı’nın evine gider.

Maraşlı’dan şüphelenmeye başlayan Mahur, evi arayarak delil bulmaya çalışır. Mahur, Maraşlı’nın evinde ne gibi dellilere rastlayacak? Gerçekleri öğrenecek mi? Sinir krizi geçiren Necati babası Aziz’le ilk kez yüzleşir.

Bu yüzleşmede geçmişin karanlık sırları su yüzüne çıkmaya başlar. Aziz, Sedef ve Ömer üçgeninde yaşanan olaylarda Necati nasıl bir rol üstlenmiştir? Maraşlı’ya karşı güveni sarsılan Mahur, ona koruma görevinden kovulduğunu söyler.

Herkesten uzaklaşma kararı alan Mahur, yurt dışına gitmeye karar verir. Mahur’u durdurmak için havalimanına gitmeye karar veren Maraşlı, Mahur’u kararından vazgeçirebilecek mi?