Ana sayfa Dizi Haberleri Selin Genç, Maraşlı dizisine göz kırptı

Selin Genç, Maraşlı dizisine göz kırptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Selin Genç, canlandırdığı Gülten karakteri ile geniş kitleler tarafından büyük ilgi gördü. Dizinin bir sahnesinde tecavüze uğrayan Gülten’in yaşadıklarının çok kötü olduğunu söyleyen oyuncu, çok zor bir sahne olduğunu ve iliklerine kadar da Gülten’in yaşadıklarını hissettiğini söyledi.

Selin Genç, son dönemde Bir Zamanlar Çukurova sayesinde isminden çok konuşulan genç oyunculardan birisi oldu. Sosyal medyada da hayran kitlesini artırmaya devam ediyor. Güzelliği ile de dikkatleri çeken Genç, ekranda izlediği bir başka diziden de bahsetti.

Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisine baktığını belirten oyuncu, “Çok güzel bir iş olmuş. İçinde olmak isterdim” diyerek bir anlamda yapımcılara da göz kırpmış oldu. Belli mi olur, Bir Zamanlar Çukurova’daki Gülten rolü bir şekilde bitirilir ise Selin Genç için Maraşlı dizisi belki de ikinci durağı olabilir.

atv’nin youtube kanalına konuşan oyuncu sette arkadaşları ile de çok iyi bir uyum içinde çalıştıklarını ve çok eğlendiklerini söyledi. Oyuncu, şu sözleriyle dikkat çekti: “Ana platomuz şehrin bayağı uzağında. Merkezin dışında kalıyor. Ha deyince bir yerlere gidip vakit geçiremiyoruz. Başka alternatiflerimiz olmuyor. Bu da aslında bir avantaj, ekip olarak kaynaşmamız için. Kim olursa sette onunla çok iyi vakit geçiriyoruz. Özellikle söyleyecek olursam, Şermin, Fadik, Gaffur karakterleri olabilir.”