Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde herkesin beklediği o an geldi!

Maraşlı dizisinde herkesin beklediği o an geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Maraşlı, ilk 5 bölümü ile çok iyi bir sınav verdi. Reytinglerini hep yükselten dizi, güçlü hikayesi ile sevildi. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi adeta 2021 yılının en iyi dizi çiftine aday bir pozisyonda değerlendiriliyor.

Sonuç olarak, Maraşlı dizisinde her şey yolunda… Pazartesi akşamları reytinglerini yükseltmesi beklenen yapımlardan olan Maraşlı hem Çukur hem de Yasak Elma ile de rekabet edebileceğini gösterdi. Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra ikinciliği hedeflemek Maraşlı için hiç de olmayacak bir hayal değil… Çukur dizisinin de Mayıs ayında final yapacağı düşünülür ise, gelecek sezon Pazartesi akşamları Maraşlı dizisi için büyük bir fırsat da belirmiş olacak…

Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin her hafta izleyicileri daha da saran yüksek enerjileri, Mahur ile Celal Kün’ün uyumları izleyicileri mutlu ediyor… Mahur, uzun süredir izleyicilerin beklediği bir hareketi ise 6. bölümde yapacak.

Maraşlı dizisinin 6. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Sırların bir silaha dönüştüğü olaylar zincirinde kim, hangi amaçla hareket ediyor, işte bunun ortaya çıkması zaman alacak. Ancak Maraşlı’nın elde edeceği yeni bilgiler onu sırlara daha da yaklaştıracak.

Herkesin beklediği sahnede ise Mahur, hep yanında olmasını istediği Maraşlı’yı öpecek. Bu iki karakter arasındaki ilk sıcak dokunuş olarak da kayıtlara geçecek.