Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı dizisinde Mahur vuruluyor!

Maraşlı dizisinde Mahur vuruluyor!

tarafından ker_def

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı” nın bu akşam ATV’de yayınlanacak heyecan dolu bölümünde Mahur vuruluyor!

Mahur’la aralarında yaşanan aşk itiraflarına rağmen geri adım atmayı seçen Maraşlı’yı, Mahur affetmeyecek ve görevine geri dönmesini kabul etmeyecek. Maraşlı’nın, tehlike uyarılarını dikkate almayan Mahur bu kez kurşunların hedefinde olacak.

Mahur’a yalan söylemek zorunda kaldığı için vicdan azabı çeken Maraşlı, onu yalnız bırakmak istemese de vurulmasına engel olamayacak. Heyecan dolu bölümde Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarabilecek mi?

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur’un, Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği; kadrosunda ayrıca Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Roza Çelik’in rol aldığı “Maraşlı” bu akşam saat 20.00’de ATV’de…