Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisine geçmişi karanlık bir adam daha geliyor!

Maraşlı dizisine geçmişi karanlık bir adam daha geliyor!

tarafından zk zk

ATV ekranlarında yayınlanan ve Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden birisi olan Maraşlı, heyecanlı hikayesiyle devam ediyor. Alina Boz ve Burak Deniz’in başrolünde oynadıkları dizi, yayınlandığı günden beri takipçi sayısını giderek arttırmaya devam ediyor! Sürükleyici hikayesiyle severek izlenen yapıma yeni bir isim daha katılıyor! Olayların giderek daha da çıkmaza sürükleneceği dizide, karanlık bir adam yeni belalar getirecek!

TIMS&b Productions imzalı dizi, Mahur ve Maraşlı hikayesiyle izleyenleri ekran başına çekerken, giderek büyüyen gerginlikle birlikte yeni karakterler de hikayeye dahil olmakta. Diziye son katılan isim ise Savaş’ın yeni ortağı olacak!

Bu akşam 7. bölümü yayınlanacak olan Maraşlı dizisine katılacak karakterin ismi Acar. Mahur’un, ailesinin ve Maraşlı’nan başına bela olan Savaş’ın ortağı ve kirli işlerini yapan Acar karakterine Harun Özer hayat verecek.

Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan Harun Özer, son olarak Çocukluk dizisinde rol almıştı. Özer’in canlandıracağı Acar karakteri ile birlikte, Maraşlı dizisindeki savaşın daha da ateşleneceği anlaşılıyor!
yayınlanan Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosuna Devlet Tiyatrosu oyuncusu usta oyuncu Harun Özer katıldı.

Maraşlı dizisine geçmişi karanlık bir adam daha geliyor! 8

Yeni bölüm özeti ise şöyle:

Merakla beklenen bölümde; Maraşlı’nın kızı ve Mahur’la katıldığı kermese Savaş’ın düzenlediği baskın, bardağı taşıran son damla olacak. Kızı Zeliş’i hastaneye kaldıran Maraşlı, baskını Savaş’ın yaptığından emin olduktan sonra onu öldürmeye ant içecek. İyileşmeye başlayan Zeliş’in bu halinden kendisini sorumlu tutan Mahur ise Maraşlı’yı elini kana bulamaması için ikna etmeye çalışacak.

Maraşlı dizisine geçmişi karanlık bir adam daha geliyor! 9
İntikamını almak için Savaş’ın peşinde iz süren Maraşlı’nın , Savaş’la yüzleşeceği sahnede nefesler tutulacak… Dizinin yeni bölümünde Savaş, Ömer’in oğlu olduğunu açıklayarak da herkesi şaşkınlığa çevirecek. Dizi artık yeni bir döneme giriş yapıyor, heyecan da çok yüksek.

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur’un, Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği; kadrosunda ayrıca Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Roza Çelik’in rol aldığı “Maraşlı” her Pazartesi saat 20.00’de ATV’de…

İşte Maraşlı 7. bölüm 2. fragmanı: