Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Naz Göktan’ın çekimine kaynak yapan kim? Engin Öztürk’ün sevgi dolu pozuna gel de düşme!

Demet Özdemir ve Naz Göktan’ın çekimine kaynak yapan kim? Engin Öztürk’ün sevgi dolu pozuna gel de düşme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, Çarşamba akşamlarının sevilen yapımlarından. Dizinin genç oyuncu kadrosunun kamera arkasında birbirleriyle çok iyi anlaşmaları, diziye de yansıyor. Ekrandaki başarılı performansları ile birlikte sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla da oyuncular ilgiyle takip ediliyor.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadığı dizide her ne kadar hep gergin bir hava varsa da kamera arkasında zorlu ama kimi zaman da eğlenceli anlar yaşanıyor! Çekim aralarında birbirleriyle şakalaşan oyuncuların bu halleri, zaman zaman paylaşımlarıyla sosyal medyanın da gündemine geliyor.

Özellikle Demet Özdemir, bu konuda diğer arkadaşlarından çok daha popüler bir isim olarak paylaşımlarıyla takipçilerini mutlu ediyor. Dizide Emine’yi oynayan Naz Göktan ve Demet Özdemir arkadaşlığı da gittikçe gelişmekte.

İyi anlaştıkları paylaşımlarına da yansıyan iki oyuncu, birbirlerine sevgi dolu göndermeler de yapıyorlar. Yine bir set arasında iki oyuncu selfie çekmeye çalışırken araya kaynayan birisi görülüyor.

Kendisini Demet Özdemir’in arkasına saklayan ve sadece kolu görünen kişi dizinin Savaş’ı Kaan Altay Köprülü. Demet Özdemir, rol arkadaşının fotoğrafı instagram sayfasında paylaşmasından sonra repost ederek ‘yakalandık’ notunu düşmüş…

Demet Özdemir ve Naz Göktan'ın çekimine kaynak yapan kim? Engin Öztürk'ün sevgi dolu pozuna gel de düşme! 8

Gelelim Engin Öztürk’e… O setten değil kendi hayatından bir fotoğraf ile dikkat çekti. Oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni sezonda Barış karakteri ile dahil oldu. Ancak aynı zamanda Netflix’te henüz yeni yayınlanmaya başlayan 50 m2 isimli dizi ile de anılmakta.

Engin Öztürk’ün sevimli kedi ile verdiği poz ise dikkat çekti. Oyuncunun büyük bir sevgiyle kucakladığı kediyle olan bu içten pozu, görenlerin de içini ısıtacak cinsten…

Demet Özdemir ve Naz Göktan'ın çekimine kaynak yapan kim? Engin Öztürk'ün sevgi dolu pozuna gel de düşme! 9