Ana sayfa Dizi İzle Emanet 23 Şubat Salı 122. bölüm fragmanı izle!

Emanet 23 Şubat Salı 122. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında Emanet dizisi yeni haftaya başladı. Halil İbrahim Ceylan ve Sıla Türkoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin her yeni bölümü büyük bir heyecana sahne oluyor. Yaman ve Seher karakterleri artık birçok kişi için hafta içi her akşam merakları süsleyen isimler konumunda…

Emanet dizisinin 121. bölümü Pazartesi akşamı yayınlandı ve yine büyük ilgi gördü. Reytingleri de çok iyi giden dizinin sergilediği artış grafiği de hikayenin ilgi çekiciliğini sürdürdüğüne en büyük kanıt. Yaman ve Seher’in düğününün ardından neler yaşanacağı merak ediliyordu. İlk Misafir etiketi ile yayınlanan yeni bölüm heyecanın yine yüksek olduğu anlarla doluydu… Dizi hayranları şimdi de 23 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek olan 122. bölümde neler yaşanacağını merak ediyor. 122.bölüm fragmanı yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

“Kalbinin dilinin bağını çözmeden bu yolda yürüyemezsin artık evlat. Zamanı geldi” sözleri ise bu akşamki bölümün de adeta özeti gibiydi. Emanet dizisi hayranlarının büyük heyecan yaşadığı 121.bölümün fragmanını videodan izleyebilirsiniz:

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunacak öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet hafta içi her akşam büyük ilgi ile yoluna devam ediyor.