Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisini izleyenlere kötü sürpriz! Boşuna beklemeyin!

Maraşlı dizisini izleyenlere kötü sürpriz! Boşuna beklemeyin!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin yeni dizilerinden olan Maraşlı, büyük bir ilgiyle izleniyor. Pazartesi akşamları yayınlanan dizi, ekrandaki reyting pastasından da büyük bir dilim almaya başladı. Karşısındaki rakip dizilerden özellikle Sefirin Kızı’nın reytinglerinden de aldığı görülüyor. Başarılı bir çizgi izleyen Maraşlı dizisinin, 12 bölümü ekrana geldi.

Yarın yani 5 Nisan Pazartesi günü 13. bölümünün yayınlanması heyecanla bekleniyordu. Alina Boz ve Burak Deniz’in başrolünde oynadıkları dizinin son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanmış ve yeni bölüm merakla bekleniyordu. Ancak gelen haber, dizinin takipçilerini üzecek gibi duruyor!

Zira Maraşlı dizisinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı, yerine özel bir kolaj bölümün geleceği öğrenildi. Atv’nin sevilen dizisinin neden yeni bölümünün yayınlanmadığı da kimi izleyicilerin merak konusu oldu.

Aşağıda alınan kararla ilgili olarak Alina Boz’un paylaşımı görülüyor. TİMS&B Productions imzalı dizinin yarın özel bölümü ekrana gelecek.

Maraşlı dizisini izleyenlere kötü sürpriz! Boşuna beklemeyin! 7

Bu durumun nedeni ise Burak Deniz’in koronavirüse yakalanması. Oyuncudan ya da yapım firmasından bir açıklama yapılmadı ama Deniz’in virüsü kaptığı tüm hafta boyunca medyanın gündeminde yer aldı. Alina Boz’un da testinin pozitif çıkıp çıkmadığı bilinmiyor ama oyuncu daha önce Aşk 101 dizisinde koronavirüs kapmıştı.

Dizinin bir sonraki hafta yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı da henüz belli değil. Gelişmelerle sizleri de haberdar edeceğiz…