Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisini özleyenlere müjde! Hasret bitiyor!

Maraşlı dizisini özleyenlere müjde! Hasret bitiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – ATV’de yayınlandığı dönem çok sevilen ancak reyting kurbanı olan Maraşlı dizisini özleyenlere büyük bir müjde var. Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz’in yer aldığı dizi tekrar bölümleriyle çok yakında yeniden ekranda olacak.

TIMS&B Productions tarafından ATV için çekilen Maraşlı dizisi yayınlandığı dönem çok sevilmişti. Özellikle başrol oyuncuları Alina Boz ve Burak Deniz’in canlandırdığı Mahur ve Celal karakterleriyle ekranın en sevilen dizi çiftlerinden biri olmuştu.

Ancak Maraşlı dizisi reyting kurbanı oldu ve temmuz ayında yayınlanan 26. bölümüyle final yaptı. İşin ilginç yanı dizi final bölümüyle oldukça iyi bir reyting almıştı. İzleyici final kararına isyan etti. Onlara göre yapım şirketi diziye hiç önem vermemiş, yeterince tanıtım yapmamıştı.

Maraşlı dizisini özleyenlere müjde! Hasret bitiyor! 7

Dizi hakkında final kararı alınınca fanları sosyal medyada büyük bir kampanya başlatmıştı. Sosyal medyada çok etkili olan izleyiciler final olmaması için de binlerce mesaj yayınladı. Günlerce süren ATV’yi etkileme çalışmalarına yüz binlerce kişi katıldı. Ancak hedef başarılamadı.

Maraşlı dizisini özleyenler için hasret bitiyor. Çünkü dizi 10 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta içi her akşam saat 22:20’de A2 kanalında yayınlanacak. Bu haber Maraşlı dizisinin hayranları arasında sevinç yarattı.

Bu arada Türkiye’de hak ettiği değeri bulamayan Maraşlı yurt dışına çoktan açıldı bile. Dizinin eylül ayında Fransa’nın Cannes şehrinde yapılan ve tüm dünyadan dizilerin görücüye çıktığı MIPCOM Fuarı’nda satış rekoru kırdığı belirtilmişti. Romanya’da izleyiciyle buluşan dizi çok yakında Trusted adıyla Porto Riko’da yayınlanacak.