Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı finalinden sonra Burak Deniz İtalya’da ama yankısı Türkiye’yi sallıyor!

Maraşlı finalinden sonra Burak Deniz İtalya’da ama yankısı Türkiye’yi sallıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, en son atv ekranında yayınlanan ve 26. bölümü ile birlikte önceki hafta final yapan Maraşlı dizisinde başrolde yer almıştı. Alina Boz ile partner olan Burak Deniz, etkileyici performansıyla da dizi hayranlarını mest etmişti.

Burak Deniz’in bir projesi bitti ama oyuncu hemen yeni projesi için soluğu İtalya’nın başkenti Roma’da aldı. Önceki hafta dizi çekimleri için Roma’ya giden oyuncu, ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek ile buluştu. Cahil Periler isimli 8 bölümlük dijital dizide 4 bölümde yer alacak olan oyuncu halen İtalya’da bulunuyor.

Sosyal medya platformlarında yapılan “En popüler erkek oyuncular” araştırmasında Burak Deniz yine birinci olmayı başardı. Somera’nın yaptığı ve 15 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasını kapsayan araştırmada, paylaşılan ileti sayısına göre oyuncular listelendi.

Maraşlı finalinden sonra Burak Deniz İtalya'da ama yankısı Türkiye'yi sallıyor! 9

Listenin birinci sırasında 2 milyon 202 bin 823 ileti elde eden Burak Deniz, en popüler erkek oyuncu olurken, Kerem Bürsin ise 1 milyon 503 bin 589 ileti ile ikinci sırada yere aldı…

Alp Navruz, Deniz Can Aktaş ve İlhan Şen sıra ile ilk 5’i tamamladı ama ilk iki isme bir hayli uzaktaydılar. Burak Deniz ve Kerem Bürsin, diğer rakiplerine fark atarak ilk iki sırayı elde etti.

İtalya’dan yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada büyük etkileşim oluşturan Burak Deniz hem yeni dizi arkadaşları ile pozlarını yayınlıyor hem de fırsat buldukça yaptığı ziyaretlerden resimler paylaşıyor.

Maraşlı finalinden sonra Burak Deniz İtalya'da ama yankısı Türkiye'yi sallıyor! 10

Burak Deniz’in Maraşlı dizisinden sonra imajını yenilemesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Ünlü oyuncu, İtalya’da kariyerinde önemli bir adım atmanın verdiği heyecan ile çalışmalarına devam ediyor.

Maraşlı finalinden sonra Burak Deniz İtalya'da ama yankısı Türkiye'yi sallıyor! 11