Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi ekranda yok ama Asiye ile Doruk çılğınlığı durmuyor!

Kardeşlerim dizisi ekranda yok ama Asiye ile Doruk çılğınlığı durmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yaz ekranında yeni diziler ve bu yapımlarda da yeni dizi çiftleri ekranı kapladı… Sosyal medyada araştırmaları ile bilinen Somera’nın “En Popüler Çiftler” listesinde geçtiğimiz haftanın dikkat çeken ikilisi Asiye ve Doruk oldu.

5 dizi çiftinin yer aldığı liste 14 – 21 Temmuz tarihleri arasında tüm sosyal medya mecralarında paylaşılan iletiler üzerinden yapılan değerlendirmede Asiye ve Doruk karakterleri 26 bin 164 ileti sayısı elde ederek dördüncü sırada yer aldı. Oysa ki, Kardeşlerim dizisi Haziran ayında 18.bölümü ile sezon finali yaparak ekrana ara verdi.

Somera’nın yaptığı araştırmada 4 dizi çifti de şu anda yayında olan yaz dizilerinin çiftleri olarak dikkat çekiyor. Ancak 1 aydan uzun süredir ekranda olmayan Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk’u izleyicileri o kadar çok etkilemiş ki, listeye dördüncü sıradan girmeyi başardılar.

Sen Çal Kapımı dizisinin çifti Eda ve Serkan yine birinciliği kimseye kaptırmadı… 434 bin 874 ileti sayısı ile birincilik elde eden bu çifti, Ada Masalı’nın etkileyici ikilisi Haziran ve Poyraz çok geriden takip etti. Esra ve Ozan çifti yaz ekranının en başarılı romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam’ı öne çıkartan ikili olmuştu ama, sosyal medyada üçüncü durumda bulunuyorlar.

Asiye ve Doruk çiftinden sonra ise beşinci sırada son 2 haftanın yükselen yıldızı olan Baht Oyunu dizisinin Ada ve Bora çifti dikkatleri çekiyor.

Kardeşlerim dizisi ekranda yok ama Asiye ile Doruk çılğınlığı durmuyor! 7

Bu araştırma da gösteriyor ki, Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran’ın canlandırdıkları Asiye ile Doruk çifti, Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu başladığında en çok konuşulan dizi çifti olarak birinciliği zorlayabilir.