Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı meğer Celal Kün değilmiş! Kim bu Mehmet İnce!

Maraşlı meğer Celal Kün değilmiş! Kim bu Mehmet İnce!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv’de Pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı dizisi, 18. bölümüyle izleyenleri çok şaşırtan bazı gelişmelere sahne oldu. Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz’un yer aldıkları dizideki heyecanlı sahneler sonrasında herkesi şaşırtan bir bölüm finali yaşandı!

Savaş’ın esir aldığı Aziz ve İlhan, tüm çabalara karşın öldürüldü. Necati’nin yıllardır kin güttüğü Necati’nin kendi babası olduğunu öğrenmesiyle yıkılması ve sonrasında da intiharı, dizinin bölüm finaline de damga vuran bir olaydı.

Ardından Aziz ve İlhan’ın öldürüldüğü yerde pusuya düşürülen ve polisler tarafından suç üstü gibi görülerek tutuklanan Maraşlı, cinayetten hüküm giydi.

Tüm bu olup bitenlerin ardından izleyici şaşkına döndü! Dizideki üç önemli karakterin ölmesi ve ardından Maraşlı’nın müebbet hapse mahkum olması sonrasında artık dizinin finale gittiği bile düşünüldü!

Fakat 19. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte, izleyiciyi ‘Burdan artık bir şey çıkmaz, bitti bu iş!’ dedirten noktada büyük bir ters köşenin geldiği de anlaşıldı! Hikayede başka gizli taraflar var ve henüz serüven devam edecek!

Maraşlı meğer Celal Kün değilmiş! Kim bu Mehmet İnce! 9

Maraşlı dizisinin ikinci sezonda devam edip etmeyeceği şimdilik belli değil, fakat kısa zamanda final yapmayacağı da yeni bölüm tanıtımındaki bazı esrarlı durumlardan anlaşılıyor…

Maraşlı olarak bilinen Celal Kün’ü savunmak üzere bir kadın avukat çıkacak ortaya. Bu kişinin kimliği de henüz net değil ama hikayede önemli bir yer tutacağı tahminleri yapılıyor. Mahkemeye sunulan yeni deliller sonucunda Maraşlı, tutuksuz yargılanmak üzere hapisten çıkıyor.

Mahur’u görmeye gittiği görülen Celal, daha sonra bir evin kapısını çalıyor. Açılan kapıda eski eşi Hilal beliriyor ve Maraşlı’yı “Mehmet” diyerek karşılıyor!

Maraşlı meğer Celal Kün değilmiş! Kim bu Mehmet İnce! 10

Peki kim bu Mehmet! Yoksa Mehmet İnce mi? Peki Mehmet İnce kim? Dikkatli izleyenlerin aslında duyduğu bir isim Mehmet İnce. Fragmanın yayınlanmasından sonra Burak Deniz’in “Mehmet İnce ifşa oldu!” notuyla twitter’dan yaptığı paylaşım, durumu biraz daha netleştirdi.

Maraşlı meğer Celal Kün değilmiş! Kim bu Mehmet İnce! 11

Mehmet İnce ismini Necati, Hilal’e sormuştu. Dikkatle izleyicilerin gözünden kaçmayan bu ayrıntıda, Necati, Mehmet İnce’nin yaşayıp yaşamadığını soruyordu. Hilal, bu soruya yanıt vermemişti. Mehmet İnce’nin Maraşlı olduğu tahminleri yapılıyordu. Çünkü Maraşlı’nın geçmişinde de bazı sırlar vardı.

Bu sırrın en önemli başlığının da Maraşlı’nın yani Celal Kün’ün aslında Mehmet İnce olduğu düşünülüyordu. Hatta bir ara Savaş’ın yanındaki Suat’ın Mehmet İnce olabileceği tahminleri yapılmıştı. Hatta bir bölümde Suat’a dikkat etmesi konusunda Savaş uyarılmıştı. Suat’ın, Necati’yi öldürecekken Savaş’ı bayıltıp onu kurtarması da kafaları karıştıran bir gelişmeydi.

Şimdi Mehmet İnce olarak Maraşlı’nın başka sırlarının da olduğu, fragmandan anlaşıldı. Yani bitti sanılan hikayede başka düğümler, sırlar, gizemler hala saklı!

İşte Maraşlı 19. bölüm fragmanı…