Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın oyuncusu Gizem Güneş’ten sonra, Nilsu Berfin Aktaş’ın da yeni dizisi belli oldu!

Kuzey Yıldızı’nın oyuncusu Gizem Güneş’ten sonra, Nilsu Berfin Aktaş’ın da yeni dizisi belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, geçtiğimiz hafta ekrana veda etmişti. Dizinin başrolleri İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in yanı sıra, genç kuşak oyuncuların başarılı performansları da büyük dikkat çekti.

Özellikle Demirci’nin oynadığı Kuzey’in kızlarına hayat veren Nilsu Berfin Aktaş, Gizem Güneş ve Aslıhan Kapanşahin, bu dizi ile birlikte oyunculuktaki kariyerlerinde de önemli bir basamak atladılar.

Nilsu Berfin Aktaş için ise Kuzey Yıldızı dizisi bir başka anlam ifade ediyor. Zira dizi, onun ilk deneyimi. Daha önce başka bir dizide rol almadı. Bazı markaların reklamlarında da rol alan Nilsu Berfin Aktaş, ilk oyunculuk denemesini Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile yaptı.

Başarılı oyunculuğu ile de büyük beğeni topladı ve kısa sürede yapımcıların da ilgisini çekti. İki sezon süren ve Ordu’da yapılan çekimlerin ardından final yaptı dizi.

Oyuncuların da yeni işleri belli olmaya başladı. Dizide Feride karakterine hayat veren Gizem Güneş, yine Kuzey Yıldızı dizisinin senaristi ve yönetmeni olan Ersoy Güler’in aynı kanal için çekeceği İçimizden Biri isimli dizide rol alacak.

Kuzey Yıldızı'nın oyuncusu Gizem Güneş'ten sonra, Nilsu Berfin Aktaş'ın da yeni dizisi belli oldu! 7

Nilsu Berfin Aktaş’ın dizisi ise Kolej isimli dijital bir proje. Aktaş, bu dizide Burak Tozkoparan ve Efekan Can ile başrolde yer alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Doğa Can Anafarta’nın yönetmenliğini yapacağı dizinin yapımcısı da Pastel film.