Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı ve Yasak Elma dizileri reytinglerde düşüş trendine girdi! Kağıt Ev’in sonuçları şoke etti!

Maraşlı ve Yasak Elma dizileri reytinglerde düşüş trendine girdi! Kağıt Ev’in sonuçları şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reyting rekabeti çok sert devam ediyor… 1 hafta ara veren TRT1’in muhteşem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu çok başarılı gidişatını sürdürüyor. Bir miktar reyting düşüşü de yaşamış olsa TRT1 dizisi tüm kategorilerde birinciliği yine elde etti. Rakibinin olmadığını da belirtelim.

Pazartesi akşamları son dönemde Çukur dizisi daha çok öne çıktı. Geçen hafta Uyanış Büyük Selçuklu yokken birincilikleri toplayan Show TV dizisi, finale doğru giderken bile çok iyi oranlar elde ediyor. Tüm kategorilerde ikinci sırayı elde eden Çukur, yine takdiri hak etti.

Pazartesi akşamları iki önemli dizi daha var. Bunlardan birisi 4. sezonu süren Yasak Elma ile atv’nin Maraşlı dizileri… Her iki dizinin de kemik izleyicileri var ve oranları gayet iyi. Fakat daha iyi oranlar elde ettiklerini de biliyoruz.

Son dönemde hem Yasak Elma hem de Maraşlı dizilerinde bir izleyici kaybı yaşandığı, bu durumun da bir türlü durmadığı gözlemleniyor.

Yasak Elma dün akşam bir miktar düşüş yaşadı ama hem AB hem de ABC1’de 4. sırada yer aldı. Dizi, totalde ise günü 5. olarak bitirdi.

Maraşlı dizisi de fena değildi. Totalde 7.sırada yer alan dizi, AB’de günü 5. olarak tamamladı. ABC1’de ise dizinin 10. sıraya düştüğünü görüyoruz.

Star TV’nin Kağıt Ev dizisi ise ilk bölümünden daha düşük reytingler aldı. Yani dizinin çıkışı beklenirken, bir miktar düşüş yaşadığı görülüyor. Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı dizi için bunlar iyi sinyaller değil.

İşte 26 Nisan Pazartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Maraşlı ve Yasak Elma dizileri reytinglerde düşüş trendine girdi! Kağıt Ev'in sonuçları şoke etti! 7