Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz’a, partneri Burak Deniz’den 8 Mart jesti!

Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz’a, partneri Burak Deniz’den 8 Mart jesti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de yayınlanan Maraşlı dizisiyle ekranlara gelen Burak Deniz ve Alina Boz, izleyicinin çok sevdiği ve birbirlerine yakıştırdığı ikili oldu. Oyunculuklarıyla da her hafta övgülere boğulan iki isim, aynı zamanda kamera arkasında da iyi anlaşıyorlar.

Burak Deniz partnerini bir röportajda “Mahur olmak için doğmuş” ifadesiyle överken, Alina Boz da “Burak anlaşması çok rahat biri. Enerjisini hiç kaybetmiyor” yorumunu yapmıştı.

İkili, Mahur ve Maraşlı karakteri ile o kadar çok sevildi ki izleyenler de onları birbirlerine çok yakıştırıyor. Başarılı performanslarıyla da diziye katkıları büyük.

Paramparça isimli diziyle tanınan Alina Boz, o günden beri çok yol katetti ve TRT1’de ekrana gelen Elimi Bırakma ile kariyerinde büyük sıçrama yaşarken, Netflix’in Aşk 101 dizisiyle de beğeni topladı.

Şimdilerde ise Maraşlı ile ekranda yine başarılı bir sınav veriyor. Burak Deniz ise partnerinden biraz daha kıdemli bir isim olarak yine ekranda performansı ile övgüler alıyor.

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'a, partneri Burak Deniz'den 8 Mart jesti! 8

İki ismin bu kadar birbirlerine yakışmalarının ötesinde, birbirleriyle iyi anlaşıyor olmaları da dikkat çeken bir başka ayrıntı. Burak Deniz, partneri Alina Boz’a 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde güzel bir jest yapmış.

Aynı zamanda dizinin yapım ekibi de bu jeste ortak olmakta. Alina Boz, kendisine 8 Mart’ta gelen iki çiçeğin fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı.

Burak Deniz’i etiketlediği çiçeğin üzerindeki notta ‘Kainatın en güzeli olmak nasıl bir duygu? Anlatsana biraz…’ notu yer alıyordu.

Alina Boz, bu güzel jesti takipçileri ile de paylaşarak Dünya Kadınlar Günü’nü de kutladı tüm kadınların…

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'a, partneri Burak Deniz'den 8 Mart jesti! 9