Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisi ile ilgili gelişmeyi Cansu Dere’nin paylaşımı ortaya çıkardı!

Sadakatsiz dizisi ile ilgili gelişmeyi Cansu Dere’nin paylaşımı ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi, BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi Doctor Foster uyarlaması. Dizinin Türk versiyonu, Türkiye’de olduğu kadar yabancı ülkelerde de ilgi görmeye başladı.

Bir Arap ülkesinde ise yayınlanmaya bile başlamış! Dünyaya açılan dizinin ilk duraklarından birisinin Suudi Arabistan olduğu da Cansu Dere’nin instagram paylaşımıyla pek çok kişi tarafından duyuldu.

Cansu Dere, instagram story bölümünden dizinin Suudi Arabistan’ın OSN kanalında yayınlanan Arapça versiyonlu fragmanını ve afişlerini paylaştı.

Sadakatsiz dizisi ile ilgili gelişmeyi Cansu Dere'nin paylaşımı ortaya çıkardı! 9

Bu paylaşıma bir yorum yapmayan oyuncu, böylece Suudi Arabistan’ın Netflix’i olarak görülen OSN kanalından Sadakatsiz dizisinin yayınlanacağını da takipçilerine göstermiş oldu.

Sadakatsiz dizisi ile ilgili gelişmeyi Cansu Dere'nin paylaşımı ortaya çıkardı! 10

Sadakatsiz dizisinin, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da dijital platformlarda yayınlanmaya başlayacağı ile ilgili haberler de medyada yer almaya başladı. ilk Arapça dublajlı fragman ise dikkat çekti.

Dizinin afişi de yine Arapça olarak düzenlendi ve tanıtımlarda kullanılmakta.

Sadakatsiz dizisi ile ilgili gelişmeyi Cansu Dere'nin paylaşımı ortaya çıkardı! 11

OSN kanalının, Türkiye’de büyük ilgi gören Sadakatsiz dizisinin telif haklarını satın alarak Arapça dublajla yayınlamaya başlaması da güzel bir sürpriz oldu.

İşte o Arapça fragman…

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

OSN (@osn)’in paylaştığı bir gönderi