Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen 3 foto attı, ortalığı salladı! Demet Özdemir, Ezgi Mola da bayıldı!

Fahriye Evcen 3 foto attı, ortalığı salladı! Demet Özdemir, Ezgi Mola da bayıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Fahriye Evcen, uzun süredir kameralardan uzak bir hayat sürüyor. Oğlu Karan ile ilgilenen Evcen, sinema ya da dizi projelerinde yer almıyor uzun süredir. Oyuncu, en son 2017’de yayınlanan ve başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Ölene Kadar isimli atv’nin bir dizisinde oynamıştı. 13 bölüm süren dizi Ocak ve Nisan aylarında yayınlanmış ve bitmişti.

Evcen aynı yılın Haziran ayında ise bir süredir beraber olduğu meslektaşı Burak Özçivit ile dünyaevine girdi. Sait Halim Paşa yalısında yapılan masal gibi bir düğün ile evlenen çift, mutlu beraberlikleriyle de dikkat çekiyorlar.

2019 yılında oğulları Karan’ın doğumundan sonra da Evcen oğlu ile ilgilenmeyi tercih ederek herhangi bir projede yer almadı. Ancak bu süre içerisinde çeşitli markaların yüzü olan Fahriye Evcen, reklamlarla ekranlara geldi.

Fahriye Evcen 3 foto attı, ortalığı salladı! Demet Özdemir, Ezgi Mola da bayıldı! 11

Aynı zamanda sosyal medyadan da yüzü olduğu markaların reklamlarını yapmaya devam ediyor oyuncu. İsmi yeni bir dizide rol alacağı ile ilgili medyada kimi duyumlar üzerine yapılan haberlerde geçti ama bu konuda da bir kesinlik yok henüz.

Fahriye Evcen, her ne kadar bir diziyle gündemde olmasa da son paylaşımlarıyla bir anda sosyal medyayı salladı! Oyuncu, fit görüntüsü ile güzelliğini ortaya çıkaran pozlarını yayınladı instagram sayfasında.

Profesyonel bir çekimden karelerde yer alan oyuncunun siyah deri kıyafetiyle verdiği pozu ve yine siyah ve derin dekolteli kıyafetiyle pozu büyük beğeni topladı.

Fahriye Evcen 3 foto attı, ortalığı salladı! Demet Özdemir, Ezgi Mola da bayıldı! 12

Oyuncunun pozlarına binlerce beğeni ve yorum gelirken, eşi Burak Özçivit de beğenenler arasındaydı. Ayrıca kendisini tutamayıp ateş emojisi koyan hayranlarının yanı sıra ünlü oyuncu Demet Özdemir’in de olduğu görüldü.

Ezgi Mola da Fahriye Evcen’in çok beğenilen pozlarına beğeni yapanlar arasında yer alıyordu.

Fahriye Evcen 3 foto attı, ortalığı salladı! Demet Özdemir, Ezgi Mola da bayıldı! 13

Bir takipçisinin “Burak abi bunu görünce kalpten gitmiştir” şeklindeki yorum güldürürken, pek çok takipçisi, hayranı da Fahriye Evcen’in fotoğraflarına övgü dolu yorumlar yapmaya devam ediyorlar…

Fahriye Evcen 3 foto attı, ortalığı salladı! Demet Özdemir, Ezgi Mola da bayıldı! 14

Fahriye Evcen 3 foto attı, ortalığı salladı! Demet Özdemir, Ezgi Mola da bayıldı! 15