Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz’un paylaşımına ünlü isimlerden yorum yağdı!

Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz’un paylaşımına ünlü isimlerden yorum yağdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Alina Boz kısa sürede ekranların aranılan yüzü konumuna geldi.

Yer aldığı yapımlardaki başarılı performansıyla genç yaşında şöhreti yakalayan oyuncunun instagram hesabından paylaştığı çocukluk fotoğrafı sadece takipçilerini değil ünlü isimleri de şaşırttı.

İnstagram hesabından ilkokul sırasından iki fotoğrafını paylaşan Alina Boz’un sevimli çocukluk fotoğrafına, aralarında Bensu Soral, İpek Yazıcı ve Cemre Baysel gibi oyuncu arkadaşlarının da bulunduğu pek çok ünlü isim yorum yaptı.

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'un paylaşımına ünlü isimlerden yorum yağdı! 8

1988 yılında Rusya Moskova’da doğan Alina Boz’un annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni. İlkokula başlayana kadar Rusya’da kalan oyuncu ailesinin işleri nedeniyle 7 yaşında Türkiye’ye geldi. 33 yaşındaki güzel oyuncunun ilkokul yıllarından bu yana pek değişmediği de gözlerden kaçmadı.

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz'un paylaşımına ünlü isimlerden yorum yağdı! 9

Çocukluk yıllarının bir kısmını Rusya’da geçiren oyuncu verdiği bir röportajda mutlu bir çocukluk geçirdiğini söyleyerek, “Aklımda iki çocukluk var, biri Rusya’da diğeri ise Türkiye’deki. İkisinin de ortak özelliği sokakta geçmesi. Rusya’da köy gibi bir yerde yaşadım ve mahalle kültürüyle büyüdüm.  Çok yer değiştirdik yani. Bir kuzenim var. Rusya’dan tek arkadaşım o. Onunla sokaklarda oynardık, kendi kendimize oyunlar yaratırdık, çok yaratıcı bir çocukluk geçirdim.

Telefon yoktu, teknoloji gelişmemişti. Buraya geldiğimde de bu durum çok değişmedi. Avcılar’da yaşıyordum. İlk başta dil bilmediğim için kaynaşmakta sorun yaşadım. Alay edenler oldu. Ancak zaman içinde arkadaşlar edindim. Gece yarılarına kadar sokakta gezer bisiklete binerdik. Okul ve ev çok yakındı. Özgür çocuklardık. Sosyal bir çocuktum. Annemle babam da hep bunu teşvik etti” açıklamasını yapmıştı.