Ana sayfa Dizi Haberleri Saçını süpürge eden anne karakterini unutun! Annemizi Saklarken farklı bir anne ile ezberleri bozacak!

Saçını süpürge eden anne karakterini unutun! Annemizi Saklarken farklı bir anne ile ezberleri bozacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – OJO Pictures tarafından Star TV için çekilen yeni dizi Annemizi Saklarken, ilginç bir hikayeyle geliyor. Ahlak anlayışını izleyicilere sorgulatacak olan dizi tartışmaları da beraberinde getirecek gibi görünüyor. Çekimleri devam eden dizinin setinden yeni fotoğraflar geldi.

Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş otururken senaryosu ise Sırma Yanık tarafından kaleme alıyor. Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi’nin yer aldığı dizide ayrıca Yeşim Ceren Bozoğlu , Hatice Aslan gibi usta isimlerin yanı sıra Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Daşdemir, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür Daniel Foster ve Güngör Bayrak yer alıyor.

Genç yaşta anne olmuş Handan’ın tartışmalı hikayesinin anlatıldığı dizinin setinden yeni fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Çok çarpıcı bir hikayeyle gelen Annemizi Saklarken dizisinin setinden gelen fotoğraflar izleyicinin merak seviyesini de artırdı.

Dizinin hikayesini tartışmalı kılan ise Hande Doğandemir’in canlandırdığı Handan’ın “zengin bir aileye gelin olma” çabası. Handan, hayallerine kavuşmasının tek yolunun doğru bir evlilik yapmaktan geçtiğine inanır. Bu yolda en büyün engeli ise, zengin koca adaylarının gözünü korkutan çocuklarıdır. Üç çocukla servet avcısı olmaktan umudunu kesen Handan’ın hayatı, yolunun Dündar ve Zerrin Demir çiftiyle kesişmesiyle değişir.

Dizi, Handan’ın zengin olmak için çabalayan ve bu uğurda çocuklarını bir kenarda bırakmaktan çekinmeyen hırslı karakteri tartışmaları da beraberinde getirecek. Zira bugüne kadar Türk dizilerinde hep, çocukları için saçını süpürge eden, onların mutluluğu için hayatını feda eden anne karakterleri izledik hep. Dolayısıyla Handan, bu yanıyla çok farklı bir anne karakteri çizecek izleyiciye.

Annemizi Saklarken ilk bölümüyle çarşamba akşamı saat 20:00’de Star TV’de.