Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın yakışıklısı Burak Deniz’in lakabı, isminin önüne geçti!

Maraşlı’nın yakışıklısı Burak Deniz’in lakabı, isminin önüne geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı, atv ekranında yayınlanıyor ve Burak Deniz ile de Alina Boz başrolleri paylaşıyor. İki ünlü ismin başarılı performansları göz doldururken, senaryonun ilk başlardaki kadar etkileyici olmaması nedeniyle diziye olan ilgide bir düşüklük de sergileniyor. Dizi hayranları ise atv’nin yeterince tanıtım yapmadığı vurgusunda bulunarak eleştirilerde bulunuyor.

Yakışıklılığı ve yetenekleri ile hayranları tarafından sosyal medyada sık sık övgülere dizilen Burak Deniz’in yeni bir lakabı var… Ünlü oyuncuya uzun bir süredir hayranları “Kirpik Reis” diye hitap ediyor. Sosyal medya ortamında artık Burak Deniz yerine Kirpik Reis demek yeterli oluyor.

Maraşlı'nın yakışıklısı Burak Deniz'in lakabı, isminin önüne geçti! 8

Kirpiklerinin uzunluğu nedeniyle bu lakabı takan hayranları, ünlü oyuncuya sıklıkla bu şekilde sesleniyor… Maraşlı dizisinin yayınlandığı pazartesi günleri “Kirpik Reis sahalarda” demek birçok dizi hayranı için normal bir durum haline geldi.

Maraşlı'nın yakışıklısı Burak Deniz'in lakabı, isminin önüne geçti! 9

Burak Deniz’in lakabı isminin de önüne geçti. Zira artık ona “Kirpik Reis” diye hitap etmek, gayet normal ve sıradan oldu…

“Kirpik Reis bugün seninleyiz” diyerek yorum bırakan dizi hayranları, Maraşlı’yı izlemek için pazartesi akşamları ekran başına geçeceklerini bu şekilde sergiliyor.

Maraşlı'nın yakışıklısı Burak Deniz'in lakabı, isminin önüne geçti! 10

Burak Deniz’in dizideki sahnelerinden kısa bölümleri de paylaşan hayranları, artık ismini yazmaya gerek görmüyor. Direk “Kirpik Reis” diyerek paylaşımlar yapıyor.

Maraşlı'nın yakışıklısı Burak Deniz'in lakabı, isminin önüne geçti! 11

Bizim Hikaye isimli dizinin ardından Maraşlı ile ekranda yeniden parlayan Burak Deniz, hayranları tarafından çok seviliyor ve hayranlar bu lakabı da onu çok sevdiklerini göstermek için sıklıkla kullanıyor.

Maraşlı'nın yakışıklısı Burak Deniz'in lakabı, isminin önüne geçti! 12

Maraşlı'nın yakışıklısı Burak Deniz'in lakabı, isminin önüne geçti! 13