Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisi beklentilerin çok üzerine çıktı, tek bir sıkıntı var!

Maria ile Mustafa dizisi beklentilerin çok üzerine çıktı, tek bir sıkıntı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta yönetmen Faruk Teber’in farkını sergilediği, çekimleriyle göz dolduran Maria ile Mustafa bir dram hikayesi… Ürgüp’te çekimleri devam eden dizide Jessica Mey ile Hilmi Cem İntepe birbirlerine iyi uyum sağladı…

atv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Maria ile Mustafa, ilk 2 bölümü ile beğeni topladı. 20 Eylül akşamı da 3. bölüm yayınlanacak. Yeni bölümden ilk görüntüleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Dizinin izleyicileri saran ve ekran başında meraklandıran bir yapısı var. Kalitemi çekimler, başrol oyuncularının enerjilerinin tutması, müzikleri, çekim ortamı ve hikayenin de merak uyandırması ile Maria ile Mustafa dizisi, yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi olmayı başardı.

Dizi izleyicileri sürükleyip götürüyor ve ekran başındakiler zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyor. Mustafa’nın vurulması, Maria’nın onu affetmesi, hikayenin hızlı akması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Maria ile Mustafa dizisinin Pazar akşamları için farklı bir alternatif olduğu net… Dizinin reyting konusunda bir sıkıntısı var ama önümüzdeki haftalarda bunu aşması da mümkün. İşte Maria ile Mustafa dizisinin 3. bölüm fragmanı: