Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa dizisinin finalinden sonra Tamer Levent’in yeni dizisi ortaya çıktı!

Maria ile Mustafa dizisinin finalinden sonra Tamer Levent’in yeni dizisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonunda yayınlanan ve değerini tam olarak bulamayan projelerden birisi de Tamer Levent, Hilmi Cem İntepe ile Jessica May’in başrollerinde yer aldığı Maria ile Mustafa dizisiydi. Oyuncu ayrıca, Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak da bir bölümlüğüne katılmıştı.

atv’de yayınlanan ve Kapadokya’da çekilen dizi, düşük reytinglerine rağmen kanalın desteği ile uzun süre ekranda kalmayı başardı. Dizi hikayesi ve oyunculuk performansları ile çok konuşuldu ama yeterli reyting gelmeyince de 17.bölümü ile birlikte final yaptı.

İstanbullu Gelin’deki Garip performansının ardından Maria ile Mustafa’da Kudret karakterine hayat veren Tamer Levent, güçlü oyunculuk performansı ile yine hikayenin en dikkat çeken isimlerinden birisiydi.

Tamer Levent şimdilerde yeni bir dizi hazırlığı yapıyor. Kanal D ekranında yayınlanacak olan Camdaki Kız isimli dizinin başrolüne katıldı…Burcu Biricik ile birlikte başrolde yer alan Tamer Levent’e Çukur dizisinin Fadik’i Nur Sürer ile Jet Sosyete’nin Tony’si Enis Arıkan da eşlik edecek.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimdeki romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin önümüzdeki dönemin en çok konuşulan yapımlarından birisi olmasına kesin gözüyle bakılıyor.