Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Mart ‘ta Balık Burcunda çok fazla gezegen hareketi var” diyen Yeşim Arpat başka neler söyledi?

“Mart ‘ta Balık Burcunda çok fazla gezegen hareketi var” diyen Yeşim Arpat başka neler söyledi?

tarafından sevda

Yeşim Arpat youtube kanalında, Mart ayının astrolojik gündemini yorumladı. Bu ay, 6 Mart’ta Yeniay ve 21 Mart’ta Dolunay olduğunu ayrıca, Merkür gerilemesi yaşanacağını ve 21-31 Mart tarihleri arasında ise Merkür ve Neptün kavuşumu gerçekleşeceğini belirten astrolog, bu hareketlerin tüm burçlara etkisini yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri, astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen Yeşim Arpat, Balık  burcu için şunları söyledi;

Sevgili Balıklar. Mart’ta burcunuzda çok fazla gezegen var. Yeniay da sizin burcunuzda 1. evinizde gerçekleşecek. Sizin için mühim olan herhangi bir konuda bir yenilik yapabilirsiniz. Gardrobunuzu yenileyebilir, görüntünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz.

Dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecek, bir süredir gündeminizde olan bir konu hakkında karar vereceksiniz. Hayatınızı zorlayan bir meselede sona varmanız yüksek ihtimal. Borcunuzu ödeyebilir, bir kredi başvurunuz varsa alabilirsiniz. Ameliyat olma gibi bir durumunuz varsa bu konuda da son kararı verebilirsiniz.

5-28 Mart tarihleri arasında Merkür’de sizin burcunuzda gerileyecek, özellikle bedeninizle ilgili, saç rengini değiştirme yada estetik gibi ilk kez bir yenilik yapacaksanız beklemenizi öneririm. Ayın son 10 gününde Merkür sizin burcunuzda Neptün ile kavuşuyor, bu dönemde de gerçekten mantıklı davranmanız zorlaşacak, aşırı fedakar olabilirsiniz. İlk kez yapacağınız önemli girişimler varsa eğer bu dönemde yapmanızı tavsiye etmiyorum.

Venüs 12. evinizde ilerliyor, para konularında rahatlama yaşayabilirsiniz, herkesten gizlediğiniz konularla alakalı  şanslı gelişmeler olabilir, uzaklardan güzel haberler alabilirsiniz. Bu dönemde tatil  yapma ve dinlenme fırsatı da bulabilirsiniz.