Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’deki Annemizi Saklarken dizisi için büyük fırsat çıktı!

Star TV’deki Annemizi Saklarken dizisi için büyük fırsat çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisi hikayesiyle dikkatleri çekmesine rağmen, izleyicilerin ilgisiz kalması düşündürücü bir durum. Hande Doğandemir ve Kutsi’nin başarılı performanslarıyla da dikkat çeken dizi düşük reytingleri ile final korkusu yaşatıyor.

Dizinin izleyicileri hikayeden memnun ve gidişatı da beğeniyor. Özellikle de Hande Doğandemir Handan karakterinde çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi için önemli bir fırsat ortaya çıktı.

Yılbaşı nedeniyle birçok dizi ekibi tatil yaparken Annemizi Saklarken dizi ekibi çalışmaya devam ediyor. Bunun karşılığını almak için de Ocak ayının ilk haftasında yayınlanacak olan beşinci bölüm büyük önem taşıyor.

5 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan beşinci bölümün karşısında ne Sadakatsiz ne de Kuruluş Osman ne de Kanunsuz Topraklar olmayacak… Yani ekranda yeni bölümü yayınlanan tek dizi olması Annemizi Saklarken’in dizi hayranları tarafından fark edilmesi için iyi bir fırsat gibi görünüyor.

Star TV’nin devam ettirmek istediği ve reytinglerinin de bir miktar yükselmesini beklediği Annemizi Saklarken’in beşinci bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.