Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisi ile ilgili çok ilginç iddia! Türkiye’yi sarsan o cinayeti mi konu alıyor?

Masumiyet dizisi ile ilgili çok ilginç iddia! Türkiye’yi sarsan o cinayeti mi konu alıyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de geçtiğimiz hafta ilk bölümü ekrana gelen Masumiyet dizisi ile ilgili bir iddia konuşulmakta! Başrollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un yer aldıkları dizi, ilk bölümdeki sahne ile izleyenleri çok sarsan anlar yaşatmıştı. Dizide şiddet gören ve sonrasında da öldü sanılarak arabadan atılan Ela’nın o anları tüyleri diken diken etti!

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği Masumiyet dizisi, Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Bu hafta 2. bölümü de heyecanla bekleniyor. Dizinin ilk bölümünde Ela’nın hastaneye kaldırılması ve verdiği yaşam mücadelesinin ardından bu kez yeniden hayat dönerek yaşadıklarının hesabını sormak için annesiyle birlikte vereceği mücadeleyi izleyeceğiz.

Ela’yı oynayan İlayda Alişan’ın oyunculuğu beğeni toplarken, sevgilisi İlker’i oynayan Serkay Tütüncü de dizide yaşananlardan sonra sosyal medyadan ilginç bir şekilde linç yemişti. Bu durum aslında diziye olan ilgiyi de gözler önüne serdi.

Masumiyet dizisi ile ilgili çok ilginç iddia! Türkiye'yi sarsan o cinayeti mi konu alıyor? 9

Önümüzdeki haftalarda daha çok konuşulması beklenilen dizide Ela’nın annesi rolünde ise Deniz Çakır yer alıyor. Dizide varlıklı bir ailenin oğlu olan İlker’in, evlenmek üzereyken bir süredir görüştüğü Ela isimli eski sevgilisine uyguladığı şiddet ve sonrasında onu çöp kenarına atıp gitmesinden sonra yaşanacak olaylar ekrana getiriliyor.

Masumiyet dizisi ile ilgili çok ilginç iddia! Türkiye'yi sarsan o cinayeti mi konu alıyor? 10

Senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizinin hikayesini pek çok kişiye, hala hatıralarda olan Münevver Karabulut cinayetini hatırlatıyor. 2009 yılında yaşanan olay, uzun yıllar konuşulmuştu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında kulislerde Masumiyet dizisi ile Münevver Karabulut cinayeti arasındaki benzerliklere dikkat çekmekte. Zengin bir ailenin oğlu olan Cem Garipoğlu’nun Münevver Karabulut’u öldürüp, başını ayırdıktan sonra cesedini çöp konteynırına atması ile Masumiyet dizisindeki durum birbiriyle çok benzeşiyor.

Masumiyet dizisi ile ilgili çok ilginç iddia! Türkiye'yi sarsan o cinayeti mi konu alıyor? 11

Sırma Yanık’ın da ilk olarak “Defne’nin Son Günü” ve sonrasında da “Yaşı 19” olarak anılan, daha sonra da Masumiyet olarak değiştirilen dizinin senaryosunu, Türkiye’yi sarsan o cinayetten esinlenerek yazdığının konuşulmakta olduğunu ifade ediyor.

Benzer pek çok nokta ile birlikte önemli bir farklılık ise Ela’nın ölmemesi ve yaşadıklarının hesabını sormak için bir süre sonra harekete geçeceği!

Bu arada Cem Garipoğlu, cinayetin ardından tutuklanmış ve cezaevine konulmuştu ve 2014 yılında da kendisini asarak intihar etmişti.

Masumiyet dizisinin 3 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 2. bölümünün özeti ise şöyle:

İlker Ilgaz’ın kendi düğününde gözaltına alınmasıyla başlayan yeni süreç, yasak aşkın üzerindeki sır perdesini aralar. Üstü kapatılmış gerçekler ve görmezden gelinen yalanlar yavaş yavaş ortaya çıkarken, Bahar ve Hale çocukları uğruna karşı karşıya gelir.

‘Benim oğlum yapmaz’ sözünden dönmeyen Hale, İlker’in imajını kurtarmak için harekete geçer ve İrem’le, İlker’in cezaevinde evlenmelerine ön ayak olur. Kızının gizlice evlenmesiyle deliye dönen Harun ise çoktan tarafını seçmiştir.

İrem, babasının tüm çabasına rağmen, tamamen kayınvalidesinin kontrolüne geçer. Bahar, kızının yoğun bakımdan çıkmasını adalete sığınarak beklerken, Ilgaz’lar sayesinde sınırsız gücün nasıl bir şey olduğu gerçeğiyle de tanışmak üzeredir. Ela’nın gözünü açmasıyla nefesler tutulur ve dava süreci başlar. İlker’in savunma stratejisi ise son derece acımasızdır.

İşte Masumiyet dizisinin 3 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 2. bölümünden 2. fragman: