Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisinde yaşanan ayrılık kararı izleyicilerin yüreğini yaktı!

Yürek Çıkmazı dizisinde yaşanan ayrılık kararı izleyicilerin yüreğini yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Yürek Çıkmazı dizisinde 17 bölüm geride kaldı. Diziye son haftalarda dahil olan Mehmet Aslantuğ’un durumu ise herkesi rahatsız etmeye devam ediyor.

Ali Fuat karakterini canlandıran usta oyuncu, daha yeni katıldığı dizinin kadrosunda yapımcı tarafından çıkartıldı. Mehmet Aslantuğ’un sosyal medyaya ve basına da yansıyan fikirleri nedeniyle yaşandığı ortaya çıkan bu ayrılık, birçok dizi izleyicisini rahatsız ediyor.

Yürek Çıkmazı dizisinin 18. yeni bölümü 4 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek ve Ali Fuat karakterinin de bu bölümde ölerek hikayeden çıkacağı netleşti. Yayınlanan fragmanda Ali Fuat karakterinin denizde boğularak öldüğü yönünde bir izlenim var.

Yürek Çıkmazı dizisinde yaşanan ayrılık kararı izleyicilerin yüreğini yaktı! 8

Yürek Çıkmazı dizisi hayranları ise bu duruma adeta isyan ediyor. Yaşananları kabullenemeyen ve düşünceleri nedeniyle usta bir sanatçının gördüğü bu muameleden rahatsız olanlar çok sayıda paylaşım yaparak, duruma isyan etmeye devam ediyor.

Bir dizi hayranı diyor ki, “Hala inanamıyorum diziden ayrılmasına sebep olduğunuza. Adam ne yapmış? Mehmet Aslantuğ gibi birine bunu yapmanız saçmalık. Geçen bölüm ne kadar güzeldiler. Zeynep ile baba – kız sahnesi çekilecekti.”

Bir başka dizi hayranı da Mehmet Aslantuğ’un diziden gönderilmesini kınadığını belirten yorum yaparak tepkisini ile getirdi.

İzleyiciler bir sanatçının fikirlerinin beğenilmemesi sonucu, kamu yayıncısı olan TRT1’de yayınlanan bir diziden çıkartılmasını akıllarının almadığını belirten çok sayıda mesaj ile de durumun rahatsız edici olduğu mesajını veriyor.

Ali Fuat karakterinin hikayenin içinde kızı Zeynep ile kavuşamadan gitmesine de üzülen birçok izleyici, “İçim yanıyor” diye yorumlar yaptı.

Dizinin 18. bölüm fragmanında izleyicilerin birçok farklı mesajını youtube ortamındaki yorumlarda görebilirsiniz.

Yürek Çıkmazı dizisinde yaşanan ayrılık kararı izleyicilerin yüreğini yaktı! 9