Ana sayfa Dizi Haberleri Kadro yıkılıyor! Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız dizisinin oyuncuları belli oldu!

Kadro yıkılıyor! Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız dizisinin oyuncuları belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi Camdaki Kız’ın hazırlıkları sürüyor. Henüz kısa bir süre öne gündeme gelen dizinin başrollerinin Kırmızı Oda’da kavuşamayan Boncuk ve Can’ı oynayan Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nu yeniden yanyana getirecek olması güzel bir sürpriz izleyici için. Kırmızı Oda’nın kardeş dizisi olan Camdaki Kız, çok sarsacak bir hikayeyi ekrana getirecek.

Tıpkı Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda gibi, hikayenin yazarı aynı kişi. Yine gerçek olaylardan derlenen Camdaki Kız kitabının yazarı Psikiyatrist Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden alıntılanıyor. İşin dikkat çeken bir başka boyutu ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ilgili.

Her 3 dizinin de yapımcısı olan OGM Pictures, Camdaki Kız kitabının da hikayesini ekrana uyarlamaya hazırlanıyor. Aynı yazarın 4. hikayesi bu kez Kanal D ekranlarında yayınlanacak. TV8’de yayınlanan ve başrollerinde İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in oynadıkları Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin senaryosu da aslında Camdaki Kız kitabından esinlenilmişti.

Fakat hikaye başka bir yere evrilince Camdaki Kız’ın asıl hikayesi, yine aynı isimle hazırlanan yeni dizide izleyici ile buluşacak. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nu birbirlerine Kırmızı Oda’da çok yakıştıran izleyiciler de onları bir kez daha beraber izleme şansını bulacaklar.

Kadro yıkılıyor! Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun oynadığı Camdaki Kız dizisinin oyuncuları belli oldu! 9

Yine çok çarpıcı, çok etkileyici bir hikayesi olduğu konuşulan dizide Biricik Nalan karakterini oynarken, partneri Şerifoğlu da Sedat karakterine hayat verecek.

Kadın dizisinin yönetmeni Nadim Güç’ün yönetmenliğini üstleneceği diziyle ilgili detaylar veren Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde Kanal D’nin diziyi Perşembe günleri ekrana getirme planı olduğunu ifade ediyor.

Kadro yıkılıyor! Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun oynadığı Camdaki Kız dizisinin oyuncuları belli oldu! 10

Dizinin kadrosu ise özenle seçilmiş gibi adeta! Usta oyuncular Tamer Levent ve Nur Sürer’in de yer aldığı oyuncu kadrosunda ayrıca, uzun süredir dizilerde olmayan Hande Ataizi de var. Bunun yanı sıra yine bir süredir ekrandan uzak olan Selma Ergeç de Camdaki Kız dizisi ile ekrana dönüyor.

Kadro yıkılıyor! Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun oynadığı Camdaki Kız dizisinin oyuncuları belli oldu! 11

Enis Arıkan, Nihal Menzil, Feri Güler, Tuğrul Tülek ve Hamza Yazıcı da dizinin kadrosunda yer alan isimler. Camdaki Kız dizisinin Perşembe günü yayınlanmasında başka bir hesap daha var. Aynı yapımcı firmanın kardeş dizileriyle çakışması da önlenmek isteniyor. Rakip değil, kardeş dizi olarak kalması planlanıyor anlaşılan…