Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinde doğan aşk bitti ancak Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan hayranları vazgeçmiyor!

Masumiyet dizisinde doğan aşk bitti ancak Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan hayranları vazgeçmiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü ikilisi Fox TV’de geçtiğimiz sezon yayınlanan ve final yapan Masumiyet dizisinde birlikte rol aldı.

Dizide Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ gibi tecrübeli oyuncularla beraber rol alan ikili sette tanışıp aşk yaşamaya başlamış, çiftin aşkı dizinin final yapmasının ardından çıktıkları Bodrum tatilinde belgelenmişti.

Fakat iki oyuncunun birlikteliği çok uzun sürmedi. İlişkilerine nokta koyan çift o dönem konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. İlayda Alişan sadece; “Evet, ilişkim bitti. Neden bittiğini söyleyemem, konuşmak istemiyorum” demekle yetindi.

Hatta ikili ayrılık haberlerinin ardından sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibi bırakamaları ve birlikte yer aldıkları fotoğraflarını silmeleriyle de  gündeme gelmişti.

İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü ilişkisi biteli çok oldu ancak ikilinin hayranları çifti unutamadı. Serkay Tütüncü’nün instagramdan yaptığı son paylaşımının altına takipçilerinden gelen yorumlar bu durumu gözler önüne serdi.

Masumiyet dizisinde doğan aşk bitti ancak Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan hayranları vazgeçmiyor! 7

Paylaşımına, ‘Düğünde oynamamak için göz teması kurmadan alkış yapıyorum’ yazan Serkay Tütüncü’nün fotoğrafının altına hayranları tarafından binlerce yorum yapıldı.

İlayda Alişan ile ilgili yapılan bazı yorumlar gözlerden kaçmadı. Bazı takipçilerinin, ‘Damat gibisin yanına bir İlayda Alişan yakışırdı’, ‘İlayda’dan ayrıldıktan sonra bir tipsizleşti sanki’ gibi yorumları dikkat çekti.