Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin bir dizisi ekranlara veda ediyor!

Star TV’nin bir dizisi ekranlara veda ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süre önce Star TV’de yayınlanmaya başlayan Benim Hayatım için final kararı alındı. Başladığı günden bu yana reytinglerden çok başarısız sonuç alan dizi çok yakında ekranlara veda edecek.

Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Öykü Çelik gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı dram türündeki dizide bir genç kızın hayata tutunma hikayesi anlatılıyor. Dizinin yapımcısı Bahadır Özdener. BVB Yapım tarafından hazırlanan dizinin genel yönetmeni ise Onur Tan.

İlk bölümünden bu yana kötü reytingler alan dizi birçok eleştiriye de maruz kalmıştı. Dizinin reytingleri kötü gidince yayın günü değiştirilmişti. Pazar akşamları yayınlanan dizinin günü perşembe olarak değiştirilmişti. Ancak gün değişikliği kararı da dizinin reytinglerini etkilemedi.

Star TV’nin bir dizisi ekranlara veda ediyor! 7

Benim Hayatım dizisinin nihayet final yapmasına karar verildi. Dizinin final yapacağı bölüm ve gün hakkında net bir açıklama yapılmadı. Ancak aralık ayında ekranlara veda edeceği açıklandı.

Benim Hayatım başrol oyuncuları Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak’ın ilk başrol deneyimiydi. Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe karakteriyle tanıdığımız Nilsu Berfin Aktaş’ın kariyerinde önemli bir adım olacaktı ancak dizi başarılı olamadı.

En son Çukur dizisinde Kulkan Erdenet olarak izlediğimiz Genco Özak’ı da yayınlandığı dönem büyük ilgi gören Güvercin dizisinde de izlemiştik.