Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisi başka bir kanalda olsa atv kadar sahiplenir miydi?

Ateş Kuşları dizisi başka bir kanalda olsa atv kadar sahiplenir miydi?

tarafından ker_def

Ateş Kuşları isimli dizi projesinde ikinci sezon devam ediyor. Geçen yıl Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinin güçlü rekabetini geriden seyretse de kemik bir izleyici kitlesini kendisine çeken Ateş Kuşları dizisi, her şeye rağmen ayakta kalmış ve ikinci sezon onayını da almıştı.

Ateş Kuşları dizi projesinde hem hikayenin duygusal yönünün güçlü olması hem de oyuncu kadrosunun çok iyi seçilmesinin yanı sıra, atv’nin bu hikayeye inanmış olmasının da projenin bu noktaya kadar gelmesinde etkili olduğu anlaşılıyor.

Cuma akşamları Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Gaddar, Arka Sokaklar ve Kara Ağaç Destanı isimli etkileyici yapımlar ile reyting yarışına devam eden Ateş Kuşları dizisi ortalamanın biraz altında gelse de yine fena sayılmayacak reytingler almayı sürdürüyor.

İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Hande Soral Görkem Sevindik, Erdem Şanlı gibi isimleri kadrosunda buluşturan Ateş Kuşları dizisi, izleyicilerin de hikayenin arkasında durmasının sonucunda yayıncı atv’nin kanatları altında izleyicisi ile buluşmayı sürdürüyor.

Bu noktada dizinin reytinglerinin çok iyi olmamasına rağmen, kötü de sayılamayacağını ama atv gibi projelere sahip çıkma refleksi daha yüksek olan bir kanal yerine, başka bir kanalda yayınlanmış olsa Ateş Kuşları projesinin bu kadar uzun süre ekranda kalamama ihtimalinin de yüksek olduğunu belirtmek yanlış olmayacaktır.