Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı hızla eriyor! İzleyiciler ‘onurlu finali’ konuşmaya başladı!

Masumlar Apartmanı hızla eriyor! İzleyiciler ‘onurlu finali’ konuşmaya başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in geçen sezon ekrana gelmeye başlayan dizisi Masumlar Apartmanı, ilk sezonuyla deyim yerindeyse fırtınalar estirmişti. Her bölümüyle olay yaratan ve izleyiciyi yerinde hop oturup hop kaldıran dizi ikinci sezonda resmen yok oluyor. Senaryonun iyice kötüleştiğine dikkat çeken izleyici Masumlar Apartmanı’nın “hiç olmazsa onuruyla final yapmasını” istiyor.

Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Bu bölümün reytingi de son birkaç haftadır olduğu gibi kötü geldi. İlk sezonda reytinglerde çok yüksek başarı gösteren dizi ortalama reytinglerle devam ediyor. Bir zamanların reyting birincisi Masumlar Apartmanı, tüm izleyicilerde altıncı sıraya kadar düşmüş durumda.

Masumlar Apartmanı hızla eriyor! İzleyiciler 'onurlu finali' konuşmaya başladı! 13

İzleyiciye göre reyting Masumlar Apartmanı, ilk sezon sonunda İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığından sonra bir türlü toparlanamadı. İnci’nin yerine gelen Melisa Şenolsun izleyici tarafından hiç sevilmezken, Han’ın eski nişanlısı Ceylan’ı canlandıran Aslıhan Gürbüz’ün de gelişi diziyi toparlayamadı.

İzleyiciye göre son haftalarda Masumlar Apartmanı’nın hikayesi iyice sıkıcı hale geldi ve izlemek keyifsiz hale dönüştü. Senaryonun bu hale gelmesine çok kızgın olan izleyici Masumlar Apartmanı’nın, hikayesi böyle devam edecekse hiç olmazsa onuruyla final yapmasını istedi. Hatta izleyici Twitter’da #MasumlarApartmanıFinal etiketiyle paylaşımlar yapmaya başladı.

Bir izleyici tepkisini “Gereksiz karakterleri diziden çıkarıp tedavi konusunu hızlandırın ve bu sezon lütfen final yapın artık daha fazla batırmayın şu diziyi” sözleriyle dile getirdi.

Masumlar Apartmanı hızla eriyor! İzleyiciler 'onurlu finali' konuşmaya başladı! 14

Bir başka izleyici ise tepkisini çok sert dile getirdi: “Şu ön izlemeye bakın yaa.. yazılmaya çalışılmış ama yazılamamış. Zaten önünüze geleni diziye sokuyorsunuz. Eski Safiye, eski Naci, eski Han nerde alooooooo.. Bence daha çok rezil edilmeden final yapılsın.. İzleyicinin gözünde daha fazla düşmeyin.”

Masumlar Apartmanı hızla eriyor! İzleyiciler 'onurlu finali' konuşmaya başladı! 15

Bir izleyici de şu paylaşımı yaptı: “Aklınızı başınıza alın eğer diziyi bitirme niyetindeyseniz kaliteli 10 bölüm yayınlayın onurunuzla final yapın. Han karakteri ve onun hareminden gıda geldi artık. Esat Gülben için bile katlanamayacağım bu saçmalığa zaten fragmana koymaya bile tenezzül etmemişsiniz.”

Masumlar Apartmanı hızla eriyor! İzleyiciler 'onurlu finali' konuşmaya başladı! 16

İzleyicilerin diğer yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı hızla eriyor! İzleyiciler 'onurlu finali' konuşmaya başladı! 17 Masumlar Apartmanı hızla eriyor! İzleyiciler 'onurlu finali' konuşmaya başladı! 18 Masumlar Apartmanı hızla eriyor! İzleyiciler 'onurlu finali' konuşmaya başladı! 19