Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisi Birkan Sokullu’ya çok iyi geldi!

Masumlar Apartmanı dizisi Birkan Sokullu’ya çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin şimdiye kadar ekrana gelen tüm bölümleri büyük ilgi gördü. Dizi, salı akşamları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın liderliğini de kırdı ve günü sürükleyen yapım oldu.

Dizide Han karakterine hayat veren Birkan Sokullu; Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah gibi başrolde bulunuyor.Ünlü oyuncu, etkili bir performans sergiliyor ve dizinin başarısında da önemli bir pay sahibi.

Sevdiği bir işi yapmanın keyfini yaşayan oyuncu Masumlar Apartmanı hakkında yaptığı açıklamada, ”
Sevdiğimiz bir işi yapıyoruz. En kıymetlisi bu bence. Seyircinin beğenmesi, ortak noktada buluşuyor olmamız çok güzel bir şey. Mutluyuz yani” diye konuştu.

Dizinin setinde tüm ekibin enerjisinin yüksek olduğu ve çok iyi anlaştıkları gelen bilgiler arasında.Birkan Sokullu da sözleriyle bunu doğruluyor.

Rol arkadaşlarına övgüde bulunan ünlü oyuncu, “Çok keyifli, çok kıymetli oyuncularla çalışıyorum. Çok kıymetli bir ekiple beraberim. Çok değerli insanlarla beğeniyorum. Çok keyifli çalışması. Tadını çıkartıyoruz yani bayağı emek harcıyoruz” ifadesini kullandı.