Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı!

Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrolde yer alan Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık arasında aşk yaşandığına dair bir süredir magazin gündeminde iddialar vardı. Ancak bu iddiaları iki ünlü isim de kabul etmemişti.

Magazin basınında bu iddiaların gerçek olduğunu belirten bir fotoğraf karesi veya görüntü de yayınlanmadı. Ancak ikilinin aşk yaşadığına dair zaman zaman iddialar yine gündeme taşınıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından olan Ali Eyüboğlu, Magazin Noteri isimli youtube kanalında bu iddialar ile ilgili bildiklerini paylaştı. Eyüboğlu, “Daha önce aralarında aşk olduğuna dair haberler çıkmıştı. Ben hem Kerem ile konuşup, hem Hilal ile konuşup bunun doğru olmadığını söylemişlerdi” şeklinde konuştu.

Ali Eyüboğlu, şimdi ise Acarkent’te 35 bin TL aylıkla villa tutukları şeklinde bir iddianın ortaya atıldığını da yayında anlattı.

Eyüboğlu, “Bunların ikisi de bekar. Yani bizimle mukayese edilemeyecek kadar şartları farklı. Açıklamadaki villa konusunda bir yanıt var mı? Villa tutup tutmadıkları, villada yaşayıp yaşamadıkları haberine net bir şekilde ‘asılsız, yalandır’ demediği sürece ben bunu yalanlama olarak görmüyorum” açıklamasını yaptı.

Ali Eyüboğlu’nun açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.