Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisi ilk kez kaybetti! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a gerçekten bravo!

Masumlar Apartmanı dizisi ilk kez kaybetti! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a gerçekten bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonunun en başarılı yapımı olarak Salı akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı göz dolduruyor. Hem farklı hikayesi hem oyunculuk performansları hem de her kategoriden milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıması ile gerçekten de büyük iş başardı.

Masumlar Apartmanı dizisi yayınlandığı günden bu yana o kadar büyük ilgi gördü ki, reytingleri adeta patlattı. Sezonun en iyi reyting oranlarına ulaştı. Birbiri ardına birincilikler elde etti ve zirvede adeta tek başınaydı… Ancak 16 Şubat Salı akşamı bir ilk gerçekleşti…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, uzun bir aradan sonra 11’li reytingi ile totalde yeniden zirvenin sahibi oldu. Total grubunda EDHO, rakibi Masumlar Apartmanı’nı küçük bir farkla da olsa geride bıraktı ve gün birincisi oldu. Uzun bir aradan sonra gelen bu birincilik önemli bir sıçrayış olarak dikkat çekti.

atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yunus Emre Yıldırımer’in canlandırdığı Alparslan Çakırbeyli’nin vurulduğu 182. bölüm gerçekten heyecan dalgası şeklinde geçti. Önceki hafta Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle EDHO’yu izleyemeyen hayranlar bir hayli özlemişti. Bu özlem ve Alparslan’ın da vurulması konusu üst üste gelince atv dizisi totalde reytinglerini yükseltti ve Masumlar Apartmanı’nın önüne geçerek bir ilki gerçekleştirdi.

Masumlar Apartmanı dizisi AB ve ABC1 gruplarında ise 14’lü oranlarla yoluna yine birinci olarak devam etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz AB’de 9 ve ABC1’de ise 10’lu reytinglerle rakibinin ardından günü ikinci sırada bitirdi.

İşte 16 Şubat Salı günü reytinglerde ilk 10 program listesi: