Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisi vedaya hazırlanıyor!

Masumlar Apartmanı dizisi vedaya hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en etkileyici hikayelerinden birisini de Masumlar Apartmanı dizisinde izliyoruz. TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan dizi, izleyicileri derinden etkiledi. Gerçek hayattan alınan çöp ev hikayesi, psikolojik travmaların sıklıkla sergilendiği, bambaşka bir dram projesi olarak ortaya çıktı.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah çok başarılı performanslar ortaya koyuyor. Dizinin hikayesi çok ilginç ama bu hikayeyi muhteşem bir canlandırma ile ortaya koyan başrol oyuncularının da hakkını vermek lazım. Özellikle komedi rolleriyle bilinen Ezgi Mola’nın bir dram projesinde harikalar yaratması hayranlarını çok şaşırttı.

Masumlar Apartmanı dizisi şimdiye kadar 32 bölüm olarak yayınlandı. Dizinin bu akşam ise 33. yeni bölümünü izleyeceksiniz. Birçok dizi hayranı sezon finalini merak ediyor.

Masumlar Apartmanı dizisi aynı zamanda vedaya da hazırlanıyor. Dizi yaz arası verecek ve muhtemelen de Eylül ayında yeniden ekrandaki yerini alacak.

Zorunlu ara öncesinde kaç bölüm kaldığını da hayranlar merak ediyor. Geriye 5 bölüm kaldığını ve Masumlar Apartmanı’nın Haziran ayında 37. bölümü ile birlikte sezon finali yapmasına karar verildiğini belirtelim.