Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde bomba gibi yeni gelişme!

Masumlar Apartmanı dizisinde bomba gibi yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geride bıraktığımız kış sezonuna damgasını vuran dizilerin başında Masumlar Apartmanı geliyor… Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonu başarılı bir şeklide tamamlandı.

Türkiye’de büyük kitleleri etkileyen, milyonlarca kişinin Salı akşamları ekrana geçmesini sağlayan psikolojik gerilim türündeki dizinin yurt dışında da ilgi görmesi büyük memnuniyet veriyor… Masumlar Apartmanı dizisi etkileyici hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile Türkiye’nin yurt dışındaki yayıncılara sunduğu önemli bir yapım oldu.

Son yıllarda Türk dizilerine büyük ilgi gösteren İspanya’da Masumlar Apartmanı isimli dizinin Inocentes ismiyle yayınlanacağı ortaya çıktı. Daha önce Sen Anlat Karadeniz, Sen Çal Kapımı, Kadın, Çatı Katı Aşk gibi diziler İspanya televizyonlarında yayınlamıştı. Özellikle de Kadın dizisi büyük bir başarının da sahibi olmuş ve çok iyi reytingler elde etmişti.

Masumlar Apartmanı dizisinin de İspanya’da çok beğenileceğine yönelik değerlendirmeler bulunuyor. Antena 3 isimli kanalda Kadın dizisinin final yapmasından sonra yine bir Türk dizisi olan Masumlar Apartmanı, İspanyol izleyicisi ile buluşacak. Elde edilecek izlenme oranları hem yakından takip edilecek hem de dizinin başka ülkelere satışına da ön ayak olabileceği beklentisi var.