Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisinin Osman’ı Şehsuvar Aktaş TRT1 dizisinde!

Seni Çok Bekledim dizisinin Osman’ı Şehsuvar Aktaş TRT1 dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yeni diziler peş peşe geliyor. Bu yapımlardan birisi de absürt komedi türünün örneği olarak görünen Dünya Hali dizisi olacak… Daha önce yine aynı ekranda Tutunamayanlar ve Tövbeler Olsun isimli yapımların izinden gideceği fragmanıyla anlaşılan Dünya Hali dizisinde dikkat çekici bir oyuncu kadrosu buluştu.

İlk fragmanı yayınlanan ve merak uyandıran dizinin başrolünde Pelin Abay ile Caner Şahin buluştu. İki genç oyuncunun iyi bir uyum sağladıkları setten gelen fotoğraflara yansımıştı. Osman Nail Doğan’ın yönetmenliğini yaptığı Dünya Hali dizisinin çekimleri başladı ama bu süreçte bir önemli değişiklik yaşandı.

Usta oyuncu Durul Bazan hikayeden son anda ayrıldı… Bazan’ın ayrılığına dair detaylar netleşmezken, yerine kimin geldiği ise ortaya çıktı. Geçtiğimiz ay final yapan Star TV’nin Seni Çok Bekledim dizisinde Osman Efe olarak izlediğimiz Şehsuvar Aktaş, Dünya Hali dizisinin kadrosuna katıldı.

Seni Çok Bekledim dizisinin Osman'ı Şehsuvar Aktaş TRT1 dizisinde! 7

Uzun süredir ekranlarda yer alan Şehsuvar Aktaş, genelde komedi rolleri ile akılda kalıcı olmuştu. Haziran Gecesi dizisinde Levon, Benim Annem Bir Melek dizisinde Metin, Avrupa Avrupa dizisinde Mahir, Kocamın Ailesi’nde Gazanfer, Halka dizisinde Vekilharç, yeni yayınlanan Netflix dizisi Fatma’da ise polis müdürü olarak oyuncuyu izlemiştik.

Dizide yer alan isimler de büyük dikkat çekiyor. Tolga Tekin, Ozan Çelik, Mert Denizmen, Ayfer Tokatlı, Mekin Sezer, Hakan Emre Ünal, Naşit Özcan, Hüseyin Elmalıpınar, Selin Hasar, Zeki Ocak ve Adnan Başar yeni TRT1 dizisinin kodrosunda yer alan diğer oyuncular oldu.