Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde büyük reyting kabusu yaşandı!

Masumlar Apartmanı dizisinde büyük reyting kabusu yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon salı rekabetinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli atv dizisiyle yarış halinde olan Masumlar Apartmanı, birincilikleri birçok kez elde ederek gücünü kanıtladı.

İkinci sezonda da çok etkili performanslar ortaya koyan dizi bugüne kadar salı akşamlarının birincisi konumundaydı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin iyi çıkışına rağmen, TRT1 dizisi yine birinciliklerini sürdürdü ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kriz yaşanmasının fırsatını da iyi değerlendirdi.

atv’nin Ebru Şahin imzalı yeni dizisi Destan’ı salı akşamlarına koyması hem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan vazgeçtiğini gösterdi hem de Masumlar Apartmanı’nın karşısına çok güçlü bir rakip geldi.

Destan dizisinin ilk bölümü yayınlandı ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından da büyük ilgi gördü. Dizinin reytingleri çok iyi gelince bu durum Masumlar Apartmanı için belki de bir dönemin sonu oldu.

TRT1’de yayınlanan Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz’ün başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı, Destan karşısında kaybetti.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında daha ilk bölümü ile birinciliği eline geçiren Destan, AB’de ise düşük performansı ile şaşırttı ve günü 4. bitirdi.

Masumlar Apartmanı dizisi AB grubunda bir şey kaybetmedi ve çok iyi reytingler ile günü birinci tamamladı. Ancak tüm kişiler ve ABC1 gruplarında yaşanan düşüşler sonrasında TRT1 dizisinin geçen haftalarda birincilik elde ettiği günlerin artık sona erdiği anlaşıldı.

Masumlar Apartmanı, tüm kişiler kategorisinde 23 Kasım akşamı günü beşinci olarak tamamlayarak çok şaşırttı. ABC1’de ise dizinin günü üçüncü sırada bitirdiğini görüyoruz.

Özellikle tüm kişiler kategorisinde ciddi bir gerileme yaşayan TRT1 dizisi için Destan’ın gelişinin hiç de iyi olmadığı reyting sonuçlarından anlaşılıyor.