Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de artık ismi final ile anılan bir dizi daha var!

Star TV’de artık ismi final ile anılan bir dizi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV yeni sezon için yayına sürdüğü dizilerin bir bir çöküşü ile sıkıntılı bir dönem yaşıyor… Yaz döneminde başlayan Kazara Aşk dizisinin 13. bölümde bitmesinin ardından Ada Masalı için de 25. bölüm final olarak belirlendi.

İki romantik komedi dizisiyle yola devam etmeme kararı alan Star TV yönetemi, dram yapımlarına bel bağlamıştı. Ancak Benim Hayatım isimli dizi pazar akşamları kötü reytingler getirerek sıkıntının büyümesine neden oldu. Dizi perşembe akşamlarına alındı ve bu değişikliğin nasıl bir sonuç getireceği de dikkatle takip ediliyor.

Kaderimin Oyunu dizisi için 3 Aralık tarihini belirleyen ve Cuma rekabetine girmeye hazırlanan Star TV, ayrıca Annemizi Saklarken isimli hikayesiyle çok dikkat çeken dizinin de tanıtımlarını yayınlıyor.

Kanalın belki de bu sezon en sürpriz çıkış beklenen projesi Sana Söz olmuştu… 23 Kasım Salı akşamı Sana Söz dizisinin dördüncü bölümü yayınlandı. Ancak reyting sonuçları bir final ihtimalini daha akla getirdi.

Star TV'de artık ismi final ile anılan bir dizi daha var! 7

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın başrollerinde yer aldığı Sana Söz dizisi ne yazık ki, düşük oranlarla yoluna devam ediyor. Reytinglerde ortalamanın çok altına gelen oranlar sonrasında 4. bölüm tüm kişilerde 14. sırada yer aldı. Dizinin AB grubunda 19. sıraya kadar düştüğü görülüyor. Sana Söz, dördüncü bölümü ile ABC1 grubunda ise 15. durumda bulunuyor. Bu sonuçların Star TV’yi tatmin etmeyeceği ortada.

Kaliteli bir hikaye ve etkili oyunculara rağmen Sana Söz dizisi reytinglerde sıkıntılar yaşamaya devam ediyor ve bir türlü de çıkış yönünde atak yapamıyor.

Polisiye bir yapım olması, son yıllarda çok konuşulan televizyonlardaki insan hikayelerini diziye taşıması gibi öne çıkan detaylara rağmen Sana Söz dizisi tutmadı. Dizi hayranları gün değişikliği talep ediyor ama bunun Sana Söz’e olan ilgiyi artırması şüpheli gözüküyor.