Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde herkesin beklediği o an geldi! İşte ilk adım!

Masumlar Apartmanı dizisinde herkesin beklediği o an geldi! İşte ilk adım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden, TRT1’in iddialı dizisi Masumlar Apartmanı, her hafta büyük bir heyecan dalgası yaşatıyor. Güçlü hikaye ve iyi oyunculuk performansları ile dizinin bu sezonun en başarılı yapımı olduğu da ortada…

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümünü heyecanla bekleyen hayranlar yakında bir ayrılığa şahitlik edecek. Dizi ile 13 bölüm anlaşması bulunan Tansel Öngel’in biraz daha fazla yapımda kalacağı ortaya çıkmıştı. Ancak Naci karakteri ölümün kıyısında ve ayrılık zamanı da yaklaşıyor…

İnci’nin, Naci’ye öleceğini bile bile neden geri döndüğünü sorduğu 21. bölüm fragmanı dikkatleri çekti. Naci, “Onu son bir kez görmek için” diyerek Safiye’nin evde kendisi yüzünden hapis olduğunu söylüyor. Tansel Öngel’in müthiş performansı, hikayedeki duygusallığı daha da artırırken, Naci’nin amacı ise izleyicilere bekledikleri o günün geldiğini haber veriyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde herkesin beklediği o an geldi! İşte ilk adım! 7

Naci’nin dönüşünün en büyük amacı Safiye’yi bu evden çıkartmak için… Çünkü, kendini bu konuda sorumlu hissediyor. Safiye’deki değişim de zaten kendisini belli ediyordu ama 21. bölümde süslenip, giyinip, kuşanıp da sokağa adım atmaya hazır olduğu anları gören izleyiciler çok sevinecek.

Haftalardır Safiye’nin hayata karıştığını görmek için sabırsızlıkla bekleyen Masumlar Apartmanı hayranları bu arzularına kavuşacak gibi duruyor. Ancak bir sürpriz yaşanırsa da şaşırmamak lazım. Çünkü, Han’ın durumu pek iyi görünmüyor.

Han, Naci’ye karşı öfke dolu ve bu öfkesinin nelere yol açacağı da henüz belli değil. Han, Naci’yi ölümünden sonra ablasının ne hala geleceğini de iyi biliyor ve tepkisi de bu yüzden.

İşte 9 şubat Salı akşamı yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı 21. bölüm fragmanı: