Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde korana etkisi kısa sürdü, TRT1’den yeni karar duyuruldu!

Masumlar Apartmanı dizisinde korana etkisi kısa sürdü, TRT1’den yeni karar duyuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonun en çok izlenen dizilerinden birisi olan Masumlar Apartmanı için ekip sete çıktı. Ancak Ezgi Mola’nın koronavirüse yakalanması nedeniyle planlar biraz aksamıştı… Safiye karakterini canlandıran oyuncu, Erşan Kuneri çekimlerini yaparken koronaya yakalandığı ortaya çıktı.

Ezgi Mola’nın bu talihsizliği sonrasında dizinin dönüş tarihinin olumsuz etkilendiği ortaya çıktı. Ancak TRT1’in aldığı karar üzerine dizinin ikinci sezon başlama tarihi belli oldu.

TRT 1’in geçen sezona damgasını vuran dizisi “Masumlar Apartmanı”nın yeni tanıtımı yayımlandı. Hikayesi ve oyunculuklarıyla geçen sezon dikkatleri çeken dizi 14 Eylül Salı günü saat 20.00’de yeni sezonuyla TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Sezon finaliyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanı’nın yeni tanıtımı büyük ilgi gördü. Yayımlandığı günden itibaren Türkiye ve dünyada konuşulan bir yapım oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden uyarlanan dizi, gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan dikkatleri çekti.